Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy imie DELFINA

Polecane posty

Gość gość

dla córki to zbytnia ekstrawagancja w tych czasach?

Gość gość
miałam sąsiadke o tym imieniu, zmarla w wieku 90 lat, bardzo inteligentna wykształcona światowa kobieta. Lepsze takie imie niz jakies psie imie jak LENA czy inna AMELIA bo te imiona sa obrzydliwe i wstrętne

No ja bym swojej corce tak nie dal na imie nawet jakby mi sie podobalo... w tych czasach będą padaly na ten temat jakies niepotrzebne komentarze

Gość gość
W szkole beda wokali- REKINA, WIELORYBINA :D wspolczuje dziecku...

Gość gość
nie masz powodu współczuć bo imie jeszcze nie nadane. czy znajdzie sie może jakaś osoba której córka ma tak na imie albo zna jakąś młodą dziewczynę?

Gość gość
Mnie się kojarzy z delfinem. :) I pewnie tak skojarzy się dzieciom w szkole. Ja bym wybrała inne, można wśród rzadko spotykanych imion znaleźć dużo takich, które z niczym się nie kojarzą.

Gość gość
Nie podoba mi się.

Gość gość
Delfina kojarzy mi sie z filmami kostiumowymi = facetkami w perukach i cycami na wierzchu w bardzo wycietych dlugich sukniach.

Gość gość
Ja znałam tylko jedną Delfinę, starszą kobietę. Ale przecież i ona kiedyś była dzieckiem. Mi się to imię podoba. A co do tego, aby się z niczym nie kojarzyło, to głupi argument. Niby dlaczego ma się nie kojarzyć? Lepsza jedyna w mieście Delfia niż 300 Wik.

Gość gość
Mnie się nie podoba. Ale bardziej stylowe niż Elena, Jessika, Nadia czy te z w pierwszej dziesiątce