Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hulajnoga dla 2.5 latka

Polecane posty

Gość gość

A więc, rowerem biegowy idzie w odstawke ( nie mam siły za nim biegać) więc pomyślałam, że może kupimy hulajnoge. Oglądam teraz na allegro i jestem zagubiona. Czy wasze dzieci mają balansowe hulajnogi? Jak sobie radzą na nich? Czy osiągają takie prędkości jak na roweku biegowym? Na co zwróciuć uwagę przy zakupie? Nie chcę żadnych reklam sklepow. Chodzi mi ogóle jaki rodzaj jest lepszy i ew.minusy poszegolnych modeli

Gość gość
daj mu cipkę polizać

Gość gość
Ktoś cos

Gość gość
ja miałam i hulajnogę i rower na hulajnodze się strasznie męczy do tego zgrzytania na chodniku trzeba jeździć po płaskim asfalcie najlepszy jest rowerek z pedałami i dodatkowymi kółkami

Gość gość
Uważam, że na 4 kółka jest za mały i nie da rady pociagnac, za słabe nóżki. Rowerek biegowy jest dla mnie męczący, bo muszę za nim biegać, a przy ulicy to zbyt ryzykowne - próbuje wjechać na ulicę. Więc jeździ tylko u babci i po osiedlu na plac zabaw. Prawdziwy rower kupię za rok, bo szybko rośnie a chciałabym by pojeździl dłużej niż sezon. Myślałam o tej hulajnodze, tylko nie wiem, czy da radę zajarzyc jak się jeździ na tej balansowej bo ja sama sobie tego nie wyobrażam

Gość gość
nie przesadzaj ja miała 3 latka i na rowerku jeździłam