Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie grubaski kupuja staniki?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie grubaski kupuja staniki?

Gość gość
pewnie w sklepie z tekstyliami na metry,tak jak i majtki

Gość gość
na promocjach :P

Gość gość
Tu grubaska,rozm 80H. Staniki kupuje tylko dobrych polskich firm,normalnie w sklepach z bielizna,tylko dobra bielizna ,nie chinszczyzna. A chudzielce z tego co widze jada wlasnie na chinszczyznie i kupuja takie po 10-15 zl.

Gość gość
W spadochroniarskim.

Gość gość
Sorry ale ja jestem chudzielcem (65 D) i w żadnym sklepie z badziewiem nie widziałam takich rozmiarów...

Gość gość
gość dziś Tu grubaska,rozm 80H. Staniki kupuje tylko dobrych polskich firm,normalnie w sklepach z bielizna,tylko dobra bielizna ,nie chinszczyzna. A chudzielce z tego co widze jada wlasnie na chinszczyznie i kupuja takie po 10-15 zl. xxxxxxxxxxxxx Tylko w tym rozmiarze musisz wydać ponad 100 zł na porządny stanik i będzie on przypominał namiot :-D a chudzielce mogą sobie kupić gdzie chcą i w każdej cenie i przynajmniej ładne.

>>>Tylko w tym rozmiarze musisz wydać ponad 100 zł na porządny stanik i będzie on przypominał namiot a chudzielce mogą sobie kupić gdzie chcą i w każdej cenie i przynajmniej ładne.<<< X Jako człowiek, który kupował swojej kobiecie dobre staniki w rozmiarze 85H, mogę stanowczo stwierdzić, że wykonane są one dużo lepiej od badziewia, dostępnego tanio w małych rozmiarach. x Muszą mieć własną, PRZEMYŚLANĄ konstrukcję, a tanie staniki, w małych rozmiarach, rzeczywiście często wzorują się, na konstrukcji namiotowej płachty :P :P :P. x A chudzielec (cutuję :) ), za dobry stanik z wkładkami, imitującymi to, co przykrywa stanik grubaski :P, też musi zapłacić duże pieniądze.

Gość gość
misio1 A chudzielec, za dobry stanik z wkładkami, imitującymi to, co przykrywa stanik grubaski, też musi zapłacić duże pieniądze. xxxxx I tu Cię zmartwię mój kolego :-P bo mówi to dumna właścicielka 65E/70D :-) i moje piersi są jędrne i śliczne :-) a przy tym mam płaski brzuch, jedrną pupę i zgrabne nogi bez cellulitu. Mój facet jest dumny. A no cóż muszę Cię zmartwić kolego, bo twoja pani 85H może Cię zmiażdżyć gabarytami i wielkim brzuchem, oraz zgniecie du*ą :-P

Gość gość
Poza tym cycki takiej grubaski, to sam tłuszcz. W dodatku za pare lat, jeszcze jak w ciążę zajdzie obwisną jej do pasa. Nie mówię tego z zazdrości bo ze swoich jestem zadowolona i nie wymieniłabym ich na inne.

>>>I tu Cię zmartwię mój kolego bo mówi to dumna właścicielka 65E/70D i moje piersi są jędrne i śliczne a przy tym mam płaski brzuch, jedrną pupę i zgrabne nogi bez cellulitu. Mój facet jest dumny. A no cóż muszę Cię zmartwić kolego, bo twoja pani 85H może Cię zmiażdżyć gabarytami i wielkim brzuchem, oraz zgniecie du*ą<<< x A czy ja Ci być dumną zabraniam ;) ? x Sam obecnie patrzę z miłością na 75E, które pomimo zbliżania się właścicielki do czterdziestki, nadal zachowuje jędrność i samonośność :), czego i innym paniom życzę :).

Gość gość
zazdrośnice

Ja myślę, że prawiczki z forum, słusznie heitują duże, okrągłe dziewczyny. x W końcu do takiej kobiety trzeba kawał CHŁOPA :), x a nie flejowatą pierdołę, siedzącą na damskim forum :P :P :P.

Gość gość
Gość z 17:27 A czego tu niby zazdrościć? Wylewającego się miękkiego cielska? Ohyda. Misio1 z 17:36 Haha. Wiadomo, że żaden facet który teraz jest na siłowni nie zainteresuje się pasztetem który ma 85cm pod biustem. Nie daj boże ile będzie mieć w biodrach? Tylko weźmie sobie fitneske która o siebie dba. X No, mówiąc "kawał chłopa" to bear czyli sam tłuszcz który siedzi na tym forum. X Poza tym nie mów, że inni to flejowate pierdoły siedzące na damskim forum - bo sam się do nich zaliczasz (i do tego co napisałam wyżej, bo model nie dał by sobie nicku "misio").

Gość gość
jedni jak psy rzucają się na kości a inni lubią się przytulać by nic nie trzeszczało

>>>Misio1 z 17:36 Haha. Wiadomo, że żaden facet który teraz jest na siłowni nie zainteresuje się pasztetem który ma 85cm pod biustem. Nie daj boże ile będzie mieć w biodrach? Tylko weźmie sobie fitneske która o siebie dba.<<< x Są mężczyźni, którzy sport uprawiają i c***y spędzające czas na siłowni :P :P :P. x Mężczyzna potrzebuje kobiety :), a c***a weźmie to, co jej media rozkażą :P. x >>>No, mówiąc "kawał chłopa" to bear czyli sam tłuszcz który siedzi na tym forum.<<< x Ja swój tłuszczyk mam, ale sylwetkę nadal zachowałem :), x za to c***a z siłowni, będzie w moim wieku, jedynie ludzi odstraszać :P :P :P. x >>>do tego co napisałam wyżej, bo model nie dał by sobie nicku "misio"<<< x Modelem nie jestem, a tylko mężczyzna kompleksów pozbawiony :), pozwala sobie, na żartobliwe przedstawianie :). x C***a z siłowni, będzie bała się, że ktoś jej prawdziwe ja rozpozna :P :P :P.

Gość gość
I tu Cię zmartwię mój kolego bo mówi to dumna właścicielka 65E/70D i moje piersi są jędrne i śliczne a przy tym mam płaski brzuch, jedrną pupę i zgrabne nogi bez cellulitu. Mój facet jest dumny. xxxxxx Ile? 65? :D:D:D nie rozśmieszaj mnie szkielecie. :D Przecież z tobą wstyd się pokazać, bo wyglądasz jakbyś z Oświęcimia uciekła i nie miała co jeść. :D Jak nic masz jakiegoś syfa, który ci organizm wyniszcza

Gość gość
Gość z 19:14 A mnie rozśmiesza twoja głupota :-) im mniejszy odwód pod biustem i większa miseczka tym powód do dumy. Nie zamienilabym ich na inne. To co lepiej być lochą z obwodem 80 lub 85 i małymi cyckami? Nie osłabiaj mnie :-)

Super kołderka tophaus. pl/produkt/208-kolderka---poduszka-.html

Gość Dk98
Nawiązując do pytania :) duże rozmiary staników znajdziesz tutaj :) www.ekubas.pl . :)