Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzillyscie na psychoterpie? jak ona wyglada? psycholog podpowiada rozwiazania

Polecane posty

Gość gość

waszyhc problemow?

Gość gość
nie polecam, to nic nie daje. chodziłam, pokój wyglądał jak cela wiezienna, a nie jak na filmach amerykańskich, niewygodne krzesło, a nie fotel, i rozkojarzona baba, ja miałam gadac, ona wszystko zapisywała co mówie, co mi b utrudniało sprawe i co chwila kiwała głowa.... Potem mi dała kilka testów do zrobienia,z których jej wyszły same bzdury... Mówiła, zeby sie nie przejmowac i cos zrobic ze swoim zyciem. Nachodziły mnie nieprzyjemne natretne mysli, ona mi poradziła zeby sie starac o tym nie myslec LOL Potem sie dowiedziałam, ze to najgorsze co mozna poradzic, bo jak sie człowiek stara nie myslec, to własnie o tym mysli. Musiałam sobie poradzic ze swoimi problemami sama...... Najb. mnie wkurza, ze oni dostaja kase ze te glupoty. a jak sie pójdzie do kliku psychologów to czesto kazdy stwierdza co innego - tylk onigdy nie mówcie, ze juz byliscie, bo oni od razu próbuja wyciagac diagnoze zeby sie nie zbłaznic.

Gość gość
To ze tobie sie tak trafilo nic nie oznacza. Wielu ludziom terapia pomogla. terapeuta nie udziela rad. Poczytaj na necie o terapii, rozjasni ci to w glowie.

Gość gość
Poza tym sa rozne typy terapii, najpopularniejsze - psychodynamicza, poznawczo-behawioralna i dla lagodniejszych przypadkow - Gestalt.