Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wybaczylibyście osobie która kochacie że zostawila was w chorobie?

Polecane posty

Gość gość

I gdybyście cudownie ozdrowiali ona by chciala z wami być potrafilibyscie przebaczyc i byc razem?

Gość gość
Nie i nie kochałabym juz kogoś kto mnie zostawił w potrzebie.

Gość gość
Nie, nigdy.

Gość gość
Nie.

Gość gość
niedzy wybaczeniem komus jego zachowania a checia stworzenia z ta odoba zwiazku jest ogromna roznica

Gość Kujawiak09
Wybaczyć tak, ale poźniej niech spier... W takich chwilach najważnjejsze jest wsparcie osoby, którą kochamy. Dzięki obecności osoby bliskiej człowiek szybciej wraca do zdrowia.

Nie potrafię kochac osoby, która postawiła na mnie krzyżyk. Niemniej jednak już nie czuję do niej nienawiści. Jestem szczęśliwy, znów zdrowy i wiem co w życiu ważne🖐️

Gość gość
Taką osobę wykreśliłabym ze swojego zycia bo milosc to bycie z kimś w szczęściu i nieszczęściu.

Gość gość
kujawiak co ty chrzanisz? jak ma s*******ac pozniej skoro juz to zrobila wczesniej?

Gość Kujawiak09
Spier... w sensie nie pojawiać się już w moim życiu.

Gość gość
Tak. Mozna sprobowac jeszcze raz starajac sie zrozumiec, ze nie kazdy potrafi i moze udzwignac ciezar choroby drugiej osoby. Kochasz naprawde to wybacz. Jeszcze moze byc wspaniale.

Gość gość
wspaniale bedzie do czasu kolejnej choroby?

Gość gość
Zaskoczyły mnie te odpowiedzi albo to ja taki p******y jestem, albo po prostu kocham prawdziwą szczera miłością tak bardzo że tylko chęć bycia z ta osoba daje mi sily o walki o zdrowie.

Gość gość
Faceci, z moich obserwacji, zostawiaja za byle co, jak kobieta ma np. dużo pracy, nauki, nie uśmiecha się, to tym bardziej zostawiaja w chorobie, znam żenujace przypadki, że faceci chcieli wrócić bo kobieta sie lepiej ubiera, włosy jej odrosly i jest szczuplejsza :D niech takie prostaki sie lepiej nie rozmnazaja

Gość gość
a ta choroba to alkoholizm czy rzezaczka?

Gość gość
zostawię to dla siebie.. dużo powazniejsza sprawa.

Gość gość
Gdybym roztyla sie na tyle ze przestaloby sie to podobac mojemu partnerowi-zrobilabym z tym cos- przede wszystkim dla siebie, bo jesli go kocham to i pragne, a zeby kogos pragnac m u s i mi sie podobac. Jesli kobieta przestaje mezczyzne pociagac, to najczesciej zostawia ja dla innej. Chyba ze jest przyspawany jakims wspolnym kredytem, dziecmi itp

Gość gość
Jaskiniowiec sie tłumaczy

Gość gość
mój mąż mnie zostawił jak byłam chora. To było kilka lat temu. Wybaczyłam mu ale nei zapomniałam. Od tego czasu nie potrafię już z nim być, w kłóniach zawsze to wyrzucam z siebie. Jesteśmy w trakcie rozwodu.

Gość gość
Nie, bo nie zasługuje na to. Na pal z takim.

Gość gość
Taka osoba ktora zostawia w chorobie nie jest warta milosci , jak w slowach piosenki milosc polega na tym, ze gdy jedno spada w dol, drugie ciagnie je ku gorze. Wyzdrowiej dla siebie a potem szukaj kogos kto jest wart milosci.

Zostawienie takiej osoby to ogromne świństwo. Niech s*******a raz na zawsze.. Nad czym ty się jeszcze zastanawiasz?

Gość gość
ale to znaczyło że nie kocha przecież ,to jasne i logiczne,polazła więc nie kocha wraca bo widzi już korzyści na nowo ,pogoniłabym jak psa

Gość gość
Nie potrafiłabym nadal kochać kogoś, kto by sie na mnie wypiął w nieszczęściu. Taka osoba zle rokuje, nie można na niej polegać. Zatrząsnęłabym drzwi bez żalu przed jej nosem, gdyby chciała wrócić i Tobie autorze radzę zrobić to samo. Jak ktos oblewa egzamin na partnera będącego oparciem w chorobie, to trzeba go wykopać ze swojego zycia.

Gość gość
pewnie macie racje ale rozum gryzie się z sercem które nie potrafi przestać kochać..

Gość gość Mercedes
Wyzdrowiałam ale on jest skreślony,wróciłam do "dawnej świetności"i mam wokól siebie jak zwykle wielkie grono wielbicieli,jego nie chce znać,dla mnie jest zerem.

Gość Atrakcyjna Zgrabna Kobieta
Ja nie kocham ale mi ważne seks dupa cycki i uwielbienie przez faceta