Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex

Polecane posty

Gość gość

wasza kobieta miała kontakt seksualny z inną kobietą? Niedawno zdarzyło się, że na imprezie kochałam się z kobietą ( wyprzedzam pytania tak byłam pijana) to było pod wpływem chwili, ona zainicjowała to wszystko a ja uległam. Gdybyście się dowiedzieli, że wasza kobieta to zrobiła to jak byście zareagowali? Pytam serio i liczę na szczere odpowiedzi :) dzięki

Gość gość 007
Ja bym się ucieszył i poprosił żonę żeby to przy mnie powtórzyła. Podobało ci się to, chcesz to powtórzyć?

Gość gość
no sama nie wiem czy chcę :p mój facet o tym wie i się nie załamał dlatego chciałabym poznać opinię innych mężczyzn

Gość gość
nie widze problemu, myśle że dobre doświadczenie

Gość gość
Zrobiłam to przy nim. Powiedział że nie zna mnie od tej strony i jest w szoku. Sama nie wiem czy on powinien być zazdrosny czy nie? Powiedział tylko , że jeżeli to by był mężczyzna to między nami koniec. A ja nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Byłam pijana emocje zrobiły swoje a później przyszła pora na reflejsję

Gość gość 007
Ja swoją kręcenie powoli na takie coś ale jest ciężko.

Gość gość
Mojego faceta zatkało kiedy ona zaczęła się do mnie dobierać. Później wszystko potoczyło się tak szybko , byłam w amoku. Nie widziałam nic wokół mnie powiedziałam tylko :,, patrz co ona ze mną robi" później poszłam z nią do innego pokoju, gdzie nie było nikogo, To jakiś matrix dla mnie , osoby, która nigdy nie miała kontaktu ,, homo'' jeżeli można to tak nazwać