Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

Co dzisiaj ciekawego jedliście?

Polecane posty

Gość gość
Do gościa z 21.41 gdzie kupiłaś halloumi ? Uwielbiam grillowane ale ostatnio jadłam to na Cyprze ?

Gość gość
Kanapka z pomidorem i cienka parowka sniadanie. Potem kawa i galaretka. Potem obiad ziemniaki i lsos z warzywami ( cukinia brokul mar hew) na parze potem arbuz brzoskwinia i nektaryna kawa 4 kostki czekolady i kolacja dwie razowe kromki z ogorkiem malosolnym i pomidorem. Wypije jeszcze herb. Zielona. Jak myslicie zdrowo i czy duzo

To masz Piwoszsz dobrą przemianę materii, bo przy tak dużej ilości wypijanego alko powinno Cię rozsadzić. W takim razie trzymaj pion :D

Gość gość
22:12 Ja bym padł z wycieńczenia po takich posiłkach, przecież tam lącznie niema 1500 kcal Na odrobinie ziemniaków i parówce cały dzien, nie żle... Domyślam się, że jesteś kobietą i masz mniejsze zapotrzebowanie na energie niż 95 kilogramowy umięśniony facet

do gość dziś Ilościowo w sam raz i nawet jakościowo spoko, tylko tą kawę na Twoim miejscu ograniczyłabym :)

gość dziś Zrozum facet, że my kobietki dzień w dzień możemy jeść warzywka i owoce i mimo tego przeżyjemy jakoś i nawet się najemy tym ;)

Gość gość
Gość 22:07, w Europie Północnej halloumi i jego tańsze zamienniki są dostępne w każdym supermarkecie. :) Nie wiem, jak w Polsce, podobno można dostać w Lidlu.

Gość gość
To masz Piwoszsz dobrą przemianę materii, bo przy tak dużej ilości wypijanego alko powinno Cię rozsadzić. x nikt jeszcze nie udowodnił, zeby od samego piwa sie tyło. tyje sie raczej bo ono pobudza apetyt, cowiecej organizm nie potrafi podobno przekształcac kalorii z alkoholu na tłuszcze... ja nieraz na moich dietach pilam piwo na noc, i tylko pomagało... Zreszta jak spojrzec na alkoholików, to ktory jest gruby? To chodzące szczapy

Gość gość
W dobrej gospodzie jadłam obiad z rodzina-corka nagetsy z kurczaka, frytki, surówkę i sos do tego a w domu miała rosol, ja filet z dorsza w sosie paprykowo grzybowym (nie pieczarki a borowiki) i pieczone ziemniaki zestaw surówek białe wino, maz rolada wołowa kluski i kapusta ;) gotowanie w takie upały i to w niedziele odpada...

Nic nie jadłam od wczoraj w nocy. Praktycznie mało lub nic nie jem w te upały.

Gość gość
A rano na śniadanie grzanki z pasta domowa jajeczna, kolacja to owsianka z owocami

Gość gość
Zrozum facet, że my kobietki dzień w dzień możemy jeść warzywka i owoce i mimo tego przeżyjemy jakoś i nawet się najemy tym x x mów za siebie.... Ja tez baba ale sie w zyciu na najem owocami i warzywami :9 nie wiem jak to robicie, tak wam stary limituje zarcie, ze przeszłyscie na szcaw i mirabelki? LOL

Gość gość
Dziękuję gościu w sprawie halloumi niestety w Polsce niespotykany.

Gość gość
a czym sie ten halloumi rózni od oscypka?

Gość gość
Dziś tak: śniadanie - 3 jajka sadzone obiad - rosół podwieczorek - gyros z indyka, podsmażane ziemniaczki, tzatzyki, mizeria kolacja - 2 paczki chipsów i cała czekolada w międzyczasie 11 browarków (właśnie kończę 7-go)

Ja im bardziej gorąco, tym bardziej jestem głodny. Dzisiaj skromnie. Nie chcę mi się w upały za bardzo pichcić w kuchni więc dzisiaj same zupki amino i grześki batony

Gość gość
gość 22:32, halloumi jest mniej słony, bardziej elastyczny, nigdy się go nie wędzi, za to czasem można go spotkać z dodatkiem mięty. No i nie zawsze wyrabiany jest wyłącznie z mleka owczego. Bywa też produkowany z mieszanki mleka owczego, koziego krowiego.

Gość gość
pieczone udo z kurczaka, marynowana surowa polędwiczka na ostro, chleb, masło, pomidory, banany, czekolada, kawa, herbata, mineralna.

gość dziś Nie strosz się tak babo, tak mi się powiedziało :D Ja już nie siedzę na garnuszku rodzinki, więc nikt nic mi nie ogranicza, jem to na co mam ochotę w danej chwili. A wytrzymać tydzień bez żadnej kiełbachy to potrafię, to zależy od organizmu, co nam w danej chwili podpowiada :)

Gość gość
Po przebudzeniu witaminy multiple olimp aminokwasy bcaa dwa jajka na miękko 2x kromka kawa ryż dwa kotlety mielone z wolowiny czerwona papryka jablko winogrona z dzialki i brzoskwinka potem dwa lub trzy schabowe z ziemniakami