Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY SĄ W ZWIĄZKACH Z DWÓCH POWODÓW!

Polecane posty

Gość gość
Bardzo współczuję wszystkim biednym facetom. Faceci, poszukajcie sobie chłopaków, mężów. Wasze problemy znikną błyskawicznie.

Gość gość
@16.26 Musisz być pewnie brzydka i gruba skoro tak ujadasz na wszystkich mężczyzn. A jak zaprzeczysz to wrzuć foto bo inaczej nie uwierzę ci ty obleśny, tłusty wielorybie. Udanej zabawy z wibratorem pustaku.

Gość gość
Musisz być bardzo głupi skoro nie potrafić napisać kilku zdań z sensem.Stąd właśnie Twoje problemy z kobietami. Znajdź sobie chłopa. Ale już !

Gość gość
A ja jestem w związku po to, żeby mieć do kogo się przytulić, pocałować, kochać się, mieć z kim spędzać czas. Mogłabym mieć bogatego, bo jestem ładna a mam biednego ale tak wyszło, po prostu pokochałam i myślę, że jest wiele kobiet takich jak ja.

Gość gość
baby to pasożyty, temat prawdziwy, świat poy****y

Witam, Widać jak bardzo Cię zraniła i jak cierpisz....czas leczy rany... nie traktuj wszystkich kobiet według jednego schematu... Można być biednym,ale z kulturą do kobiety a nie oferować jej tylko pieniądze...hmm

Zamiast je wyzywać...mógłbyś poprosić o radę i spojrzenie z ich punktu widzenia na swoją syutację Kiedyś każdego dnia wysłuchiwałam w słuchawce bogatego i z pozycją starszego faceta..tylko słuchałam po 2,3 godziny ...nie miał do kogo otworzyć ust w swoim pięknym .pustym domu....słyszałam jego łzy przez tel...uwierz są takie kobiety... Pozdr,Cię ciepło pomimo twego bólu i niechęci do płc***ięknej

Gość gość
Dzisiejsze kobiety to złośliwe ku.wy, wystarczy poczytać komentarze na tym portalu. Jak za całe zło winicie facetów to po ch.uj z nimi się wiążecie????? No tak, dla kasy... A jak nie da rady to zawsze frajera można złapać na dziecko. Gardzę wami.