Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość23

Witam. Dzień po okresie zdecydowałam się z moim chłopakiem na pierwszy raz. Pieścił mnie ręką i wsunął pół palca bez wcześniejszego kontaktu z penisem bo był wtedy w ubraniach. Od razu założył prezerwatywe jednak z powodu bólu wszedł może 3 cm . Zrezygnowaliśmy. Potem Pieścił mnie palcami a następnie się masturbował. Czy w tej sytuacji mogło w jakiś sposób dojść do zapłodnienia? Nie robiłam tego wcześniej. Martwi mnie ze chłopak wsuwal we mnie palec. Twierdzi ze nie dotykal wcześniej penisa. Dla pewności mył tez ręce . Od tej pory minęło dwa tygodnie. Okres mam średnio co 32 dni jednak jest dosyć nieregularny . Miesiączka powinna być około 20 sierpnia. Jednak od kilku dni mam zaparcia i bóle brzucha. Podbrzusza raczej nie. Prosze o odpowiedz . Martwią mnie te bóle

Gość gość
Najpierw robisz później myślisz? Co za debilizm.

Gość gość
Co w tym debilnego?

Gość gość
Nie wiesz kiedy bezpiecznie otworzyć ci/pę.

Gość gość
Dzień po okresie są jeszcze dni niepłodne, więc ciąża jest mało prawdopodobna. Moim zdaniem w tej sytuacji nie było zagrożenia ciążą, a kres opóźnia Ci się ze stresu. Jeśli tak denerwujesz to zrób test ciążowy i będziesz spokojniejsza, a wtedy okres na pewno przyjdzie :) Głowa do góry i nie stresuj się :)

Gość gość
zastanawia mnie czemu wszystkie zaczynające współżycie dziewczyny są takie do bólu ostrożne. bez przesady! w takiej sytuacji nie ma możliwości, by zajść. zdarzają się cuda, ale nie bój się- Ciebie to nie spotka :)