Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Wytrzymujecie w tym upale?

Polecane posty

Gość gość
wskakuj do wanny :P ja tam mokry jestem ale wiesz po czym? ;)

Gość gość
po seksie :classic_cool:

Gość gość
A ja jestem w srodku niemiec i temp oscyluje w okolicach 16 st a do tego od rana pada :-) Bardzo rzeska pogoda :-D

We Francji też widziałem, że przyjemnie. Na nas zawsze wali albo gorąco, albo mróz. Sorry, taki klimat.

Gość gość
za dwa dni będzie chłodno. też pewnie będziesz narzekać? tfuu, co za ci/pa z autora!

Gość gość
jaki upał ? człowieku ? ludzie na co dzień pracujący na hali to dopiero mają upał :-(

Na jakiej hali? No bo będę narzekał jak będzie zimno, ja chcę tempaeraturę umiarokowanie ciepłą. A tu jest albo zimno 8 miesięcy, albo upał miesiąc.

Gość gość
na hali produkcyjnej,typu opakowania z tworzyw sztucznych. kolega robi przy budowie pociągów i również ma ponad 40 stopni w pracy. raz przy mojej maszynie było 45 stopni. a jeszcze przy tym pracuj i dźwigaj,myśl i drukuj na komputerze przez 8 godzin !

Gość gość
owin sie mokrym recznikiem :)

Gość gość
Trochę wyższej temperatury i już jęczą, a ja właśnie wróciłem z treningu, biegałem jak co dzień przez 45 minut, a teraz czeka mnie jeszcze trening ze sztangą i hantlami... trochę potu nikomu nie zaszkodziło.

Gość gość
chce ci sie

Ale z was marudy...lepiej cieszcie się tym ciepłem bo potem znowu kolejne 10 miesięcy pizgawicy...

Gość gość
ci co teraz narzekają dobrze by znieśli chłodne krainy a ci którym teraz fajnie by wtedy narzekali,każdy ma swój układ krążenia i upodobania,ja lubię deszczowo i umiarkowanie chłodno,gorące kraje mnie nie kręcą

Gość gość
ja tez nie lubie upalow.

Gość gość
Ja bardzo się cieszę, bo jadę na urlop. Właśnie pakuję walizkę i jadę na wakacje nad morzem:) Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze  noclegu w miejscowości Kołobrzeg, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Ko%B3obrzeg  z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl