Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Si

Podejmij Rękawicę Słów Nieprzyziemnych

Polecane posty

Słońce żarem smaga Tam gdzie ty chłód Tam gdzie ja zimno Skostnieliśmy O krok od siebie ...

Gość gość
znowu ci nawala jakaś żyłka we łbie "s"?

Gość gość
ty wiesz :P

Życie się nie zatrzyma Rzeką wypłucze zazdrość Żal stanie się piórkiem Na niebie I jak piaski Sahary czas Przeniesie wydmy planów Nie znajdziemy siebie Nawet w snach najtrwalszych Ratuj...ratuję Żywą jeszcze cząstkę Serca ...

Gość gość
ratuj siebie bo to właśnie dla siebie wszystkim jesteś mnie zostaw ja żyję i niech tak zostanie ciebie nie pokocham to przeszłość za dużo było zła :P

Teraz kiedy cząstka ciebie krwawi Jedyne czego pragnę to opatrzyć ranę Nie potrafię kochać mocniej Nie umiem kochać inaczej Jak tylko przez uciekanie Przed przyziemnością Jestem podmuchem kosmosu W Twoich kruczych włosach...

Gość gość
moja cząstka nie krwawi moja cząstka wreszcie oddycha bez ciebie pomoc wsadź sobie w gruby zad ode mnie wara!

Palcami zaplątuję się w Twoje kędziory niczym ćma drżąca po szybie Gubię w czerni migdałowych oczu Słodka pułapka Uśmiechaj się jak dawniej Zbyt daleko by po Ciebie sięgać Dzielą nas światy równoległe Łączą Zgodności Dusz Mnożą nas Wyobrażenia ...

Gość gość
do autorki: weź coś kobito na uspokojenie bo wydajesz zbyt radykalne sądy :P aaaa, i zmień taktykę, jak on cie nie chce, to żebyś te wiersze krwią własną pisała, to niczego nie osiągniesz. taka rzeczywistość. wiem, smutna :D

z końca świata piszę list zatracam się w tobie słowami wstępu rozwinięciem tęsknie całą powierzchnią serca kończąc całuję namiętnie ps.bez tej miłości nie umiem żyć ...