Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igusinskaaaa

Dlaczego tak wiele osob lubi poranny seks? Nie capi wam z japy?

Polecane posty

Gość Igusinskaaaa

najczystsi i pachnacy tez nie jestescie. Poza tym, ostatnio moj nowy facet chwalil sie ze jakas malolata tak lubila seks ze na trzecim spotkaniu zrobila mu loda na lawce w parku. I ja sie pytam - co to za przyjemnosc obrabiac taka poldniowa kielbase? Nie zalatuje wam smrodkiem? I to jeszcze tak bezinteresownie, no ja bym nie mogla. Bzykam sie tylko dlatego ze chce z kims kupic mieszkanie, spedzac wieczory przy lampce wina i miec kompana na wakacje...

Gość prawictwo pospolite 193
o czym ty piszesz ?

Gość gość
O tym ze seks jest oblesny, no chyba ze oboje jestescie swiezo po kapieli, pachnacy itp... Jaka musi to byc chuc zeby zagluszyla wam zmysly wechu?

Gość gość
faceci dostaą szału na widok dziury - reszta nie ma znaczenia xD heheheh - ja jak pierwszy ra robiłam loda swojemu męzowi to autentycznie prawie zwróciłam - od tej pory jeśli lodzik to najpierw prysznic. Parówka musi być świeżutka tak samo jak muszelka.

Gość gość
każda d***** jest obleśna, nie kazdy zadaje sie z dziwką

Gość gość
Nie, bo zdrowo się odżywiam i nigdy nie miałam problemu ze śmierdzącym oddechem. Ale jak żresz syfy to nic dziwnego, ze ci "capi" :)

Gość gość
Nie piertol bo rano kazdy ma kapcia w buzi bez względu na zeby czy żołądek! Nie wiem jak mozna obrabiać cuchnąca kiełbasę-jak mam robić loda mężowi to wiem ze jest czysty/brudny by sie nie zgodził ale pogonił do łazienki. Sama tez zawsze jestem czysta bo to średnia przyjemność myślec o tym ze właśnie moje szczyny liże. Rano seksu nie uprawiam bo dziecko wstaje pierwsze ale wieczorem czy jak spi w południe to chetnie-zawsze po prysznicu albo oboje idziemy sie kapać.

Gość Igusinskaaa
mi nie capi, po prostuczuje sie nieswiezo!!!

Gość gość
sex to przepreklamowane gowno