Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość10000

ciąża bez objawów?

Polecane posty

Gość gość10000

Miesiaczki mam różne, raz w 26 dniu, 28, 31. Dzis jest moj 34 dzien cyklu a miesiączki nadal brak (dodam ze staramy się z mężem o dzidziusia) i nic nie wskazuje na to aby przyszla w najblizszym czasie ( od zawsze min 5 dni przed @ silny bol podbrzusza i piekacy ból piersi). Jedyne co zaobserwowalam to temp pochwy powyzej 37 i lekki ból jednej piersi. Dziewczyny, czy któraś z Was będąc we wczesnej ciazy nie miala żadnych standardowych objawów? Tj ból piersi i jajników? I w ktorym tyg ciazy wyszedl Wam pozytywny test? U mnie ciągle 1 kreska :( i czy spozniony okres moze byc przyczyna zmiany klimatu? (na wakacjach bylam dość dawno, srodek lipca). Z gory dziekuje za odp :)

Gość gość
Ale o jakich objawach myslisz,bi kazda ma inaczej. Jesli chodzi Ci o mdlosci itp to one zaczynaja sie dopiero ok 6-7tygodnia. Najpierw jest bol jak na @, wieksze piersi itp... Mnie nawet nie bolaly. Nic, zupelnie nic nie wskazywalo na ciaze. Oprocz mojego silnego rozdraznienia. Zrobilam test 2dni przed terminem @ ,bo staralismy sie o dziecko i sprawdzalam co miesiac (zamiast pisac na forum) i wyszly juz daie kreski. Zrob po prostu test

Gość gość
A przeczytalas caly post?

Gość gość
Ja miałam dwie kreski juz dwa dni po terminie spodziewanej @. A z objawów to bol podbrzusza a w ostatnich cyklach nic mnie nie bolało no i apetyt mi się poprawił, budzilam się rano bardzo wcześnie z wilczym głodem :) także czułam, ze coś jest na rzeczy!

Gość gość
Zmiana klimatu i upaly to naczesciej powod rozregulowania cyklu. Jesli chcesz miec pewnisc zrob bete i bedziesz wiedziala na czym stoisz. A objawy ciazy czasem wogole sie nie pojawiaja ale najczesciej po 6-7 tc kiedy zaczyna bic serduszko..

Gość gość
a co to za problem zrobic bete albo isc do lekarza?

Gość gość
"czy spozniony okres moze byc przyczyna zmiany klimatu?" Nie. Klimat nie zmieni się dlatego, że Tobie spóźnia się okres. Ale okres może się spóźnić z powodu zmiany klimatu lub nawet upałów, a więc spóźniony okres może SKUTKIEM zmiany klimatu. :o 🖐️

Gość gość
gość 15:04 ,,"czy spozniony okres moze byc przyczyna zmiany klimatu?" Nie. Klimat nie zmieni się dlatego, że Tobie spóźnia się okres." Brawo...Padłam ze smiechu :D C

Gość olka 231987
Jezeli siedzicie na forach tylko po to aby łapać ludzi za słówka to gratuluję.. Nie macie nic do powiedzenia w temacie to po co sie w ogole odzywac? Nudy ? Rozejrzeć sie do okola siebie robota na pewno się znadzie:) takim dogryzaniem dziewczynie nie pomożecie.

Gość lili00
Czesc dziewczyny :) ja mam dzis 38 dc i brak okresu.. temp od podwyzszona 37-37,1, sluz mam mleczo bialy, piersi lekko pobolewają, jajniki klują i zgaga pali od 4 dni. Cykle mam od 31-34dni, w 36dc robilam test ale wyszedl negatywny:( dzis bylam na becie ale wynik dopiero za 3 dni. Myslicie ze test za szybko zrobilam i mimo to moge byc w ciazy? pozdrawiam