Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tozart

Umawia się a potem olewa

Polecane posty

Gość tozart

Najpierw nagabuje kiedy pojdziemy na piwo, że przyjdzie do mnie do pracy to się konkretnie umowimy potem nie przychodzi. Dlaczego sam zaczepia sam zaczyna temat mowi ze odwiedzi mnie w pracy i tego nie robi. Dlaczego on tak się mną bawi?

Gość gość
bo lubi patrzeć jak desperatka skacze na dwóch łapkach z radości że niby będzie randka

Gość tozart
Nie rozumiem to po co desperatkę zaprasza? Nie ma innych tylko musi mnie tak robić w balona. Nie robie mu o to wyrzutow, bo tak mi na nim nie zalezy. Owszem gdyby mi bardzo zalezalo to pewnie bym go sk****ała na czym swiat stoi, ale nie zalezy mi na nim specjalnie tylko co zrobić aby przestał tak sobie ze mnie jaja robić?

Gość gość
Podnosze ktos ma jeszcze cos do dodania.

dlatego zebys sie zwijala cala z emocji , nawet jesli to jest zlosc. Wtedy on zmieni taktyke - np w koncu sie umowi a ty cala w skowronkach polecisz;-) easy;-)

Gość gość
Jeśli chcesz poznac odpowiedz na swoje pytanie napisz do tarocistki Sofii. Ja korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Ona wrozy emailowo. Jest konkretna i szybko odpowiada. Napisz. tarocistkasofii@wp.pl

Gość tozart
O nie nie nie, już zmieniłam ja taktykę. Zjawi się i spyta co ze spotkaniem powiem, że juz po spotkaniu kto inny z niego skorzystał. Bardziej podoba mi się jego kolega niż on, a jego kolega zawsze się "wcina" na nasze spotkanie. Dzisiaj stwierdziłam, że to koniec zabawy moją osobą chopciaz ja tez flirtowałam niezobowiazujaco. Ale teraz ja się pobawie:) Odpuszczam sobie tego drugiego i przyjdzie bede dalej z nim flirtowac ba umowie sie z nim po raz kolejny ale nie powiem gdzie konkretnie, nie powiem o ktorej i niech mysli. Teraz ja mam ochote się pobawiac. :)

Gość gość
i słusznie:)

Gość tozart
Dobrze, że mi na nim nie zalezy (o wiele bardziej na jego koledze) i dlatego z nim flirtuję bo on jest wygadany a jego kolega nie, ale nie wie ze robię to tylko dlatego aby zblizyc sie do tego dryguego. Tylko tak myślę, że on może odebrac to że jestem dla niego miłą bez względu na wszystko. Teoretycznie szanująca się kobieta zrobiłaby mu awanturę no ale ja jakoś nie mam ochoty i nie czuję potrzeby bo zwyczajnie nie zalezy mi na nim raczej widze interes w znajomosci z nim. i co tu robić? Odciąc sie całkowicie do nich obu?