Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhhhhhhhh

40 tc, GBS dodatni, mąż w delegacji i do tego ten upał.

Polecane posty

Gość jhhhhhhhh

Mam już dość , jeszcze ciągle tyję, już 18 kg na plusie, mimo ćwiczeń regularnych na orbitreku i diety 1800 kcal. Mleko mi z jednej piersi zaczęło ostatnio wyciekać, muszę w biustonoszu z wkładkami laktacyjnymi spać. Ponarzeka ktoś ze mną??:)

Gość gość
Eitam w klubie, też dziś zaczął mi się 40 tydzień. Upsl mnie wykańczania. Jutro IDE do szpitala, w środę mam mieć ciecie. Tylko jak ją przezYJe ten upał w szpitalu. W domu to chociaż można powiedzieć w basenie, a tam, duszne sale i piekarnik w srodku

Gość gość
a gdzie mąż na delegacji>? sam?> co robi w delegacji> gdzie śpi?

Pocieszę że do trzy tyg temu miałam to samo. Było mi już strasznie ciężko wszystko mnie bolało, upałów u nas za bardzo nie było ale akurat w dzień, gdy jechałam do szpitala na planowe CC, zaczęło się gorąco. Dzieci z nami na sali, duchota a my nie możemy otworzyć okna.. Gbs też miałam dodatni. Po cc też się czułam tragicznie ale to i?nna historia. Końcówka ciąży nie jest lekka, ale wkrótce już będzie lżej

Gość jhhhhhhhh
JA bym chyba wolała cięcie, mam rodzić sn a dziecko w czerwcu okazało się długie jak na swój "wiek", to jak trochę jeszcze przechodzę będę rodzic 5 kg chłopaka. A po porodzie temperatura nie dokucza jeszcze bardziej?? Czytałam , że strasznie się kobiety pocić zaczynają??

Gość gość
Ja nie pocilam sie jakos bardziej po ciazy, za to nogi spuchly mi jeszcze bardziej chyba po tych pieprzonych kroplowach, ktore dostawalam po cc, przeciwbolach itp... lewa noga wygladala jak bania, rozjezdzala mi sie po prostu. to bylo straszne. po cc czulam sie tragicznie prawie dwa tyg. mialam okropne bole brzucha i nie mowie o szwie, zawroty glowy, brak apetytu, wrecz mnie cofalo... i tragiczne bole kregoslupa, plakalam z bolu bo bolalo mnie wszystko. okropnosc. no i brzuch. zostaje po cesarce na dlugi czas z tego co widze po kolezankach. nie martw sie ze sn, jesli sie okaze, ze nie dasz rady, zrobia Ci ciecie na pewno. z opwiesci znajomych widze, ze nie mecza juz tak kobiet sn, jesli cos sie dzieje, to robia ciecie, taka tendencja jest przynajmniej u nas.