Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy całowanie się z facetem u rodziny podczas świątecznej kolacji to źle?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki dylemat. Mam 30 lat i mam narzeczonego od dwóch. Nie możemy bez siebie wytrzymać, tzn ja bez niego i on beze mnie chyba też. Ostatnio na rodzinnej, świątecznej kolacji u mojej siostry całowaliśmy się przy stole przy wszystkich i później siostra powiedziała mi, ze robię jej obciach, zachowuję się jak smarkula i nie życzy sobie takiego zachowania przy dzieciach, bo będą uznawały takie zachowanie za normę. Wielkie rzeczy, siedzieliśmy obok moich i siostry rodziców , a dalej siedzieli jaj teściowie, mąż, dzieciaki, siostra szwagra ze swoją rodziną i nasza ciotka. Siostra powiedziała, że to uroczysta kolacja, a nie impreza u znajomych i na swoim weselu będę mogła się tak zachowywać, a tu nikt nie krzyczał: gorzko!! gorzko!! Myślę, że robi z igły widły i zwyczajnie zazdrości, bo ona nie całuje się już chyba wcale ze swoim mężem- dewotka jedna. Co złego w paru pocałunkach ( jak były z małym języczkiem to zasłoniłam ręką) Mamy 21 wiek przecież. Co o tym myślicie?

Gość gość
Ja mysle, ze siostra ma w 100% racje. Szanuj siebie i innych. Chcesz sie lizać, to rób to tak, by nikt nie musial na Ciebie patrzec. Zachowalas sie jak gówniara i tyle. Ja bym Ci zwrocil uwage, albo nawet wyprosil z domu.

Gość gość
O f**k aleb z ciebie idiotka

Gość gość
Sex na stole też uprawiajcie. XXI wiek mamy przecież

Gość gość
Trzeba mu było loda zrobić przy gościach idiotko

Gość gość
ale jestes idiotka hahahahahaha

Gość taki_jeden987
Nie wypada. :) Mnie jeszcze nikt nie widział jak się całuję. :)