Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RYZYKO CIĄŻY?...

Polecane posty

Gość gość

Witam! Ostatnio współżyłam z chłopakiem w dni płodne, z kalendarzyka wynika Nawet ze był to dzien o największym ryzyku albo dzien przed największym ryzykiem, seks trwał niecałe 5min, była to tylko taka chwilowa zabawa. Chłopak nie doszedł we mnie ani poza mna, bo jak twierdzi "troche mu jeszcze brakowało" i teraz nasuwa sie pytanie czy jest ryzyko ciąży, a jesli jest to mniej wiecej w jakim stopniu?? Niektórzy twierdza, ze do zapłodnienia potrzeba pełnego stosunku a wytrysk musi odbyć sie głęboko w pochwie no i nawet wtedy mozna zajść w ciąże a nie trzeba, ale prosiłabym o wyrażenie własnego zdania na ten temat. Dziekuje i pozdrawiam smutas.gif

Gość gość
No na moje, to tak 10%. Plemniki występuja nie tylko w ejakulacie, więc zależy jak bardzo się chłopakowi podobało ;)

Gość gość
znając szczęście to na 90 % jestes w ciąży. W ten dzien wystarczy kropelka

Gość gość
przeciętnie pochwa ma ok 10 cm, przeciętny penis 15. podniecony chłopak ma ejakulat. w ejakulacie są plemniki. plemniki "żyją" 5 dni w cipce. odpowiedz sobie na swoje pytanie. oczywiście jeśli był ejakulat. :)

Gość gość
zawsze jest. Ja tak zaszłam. Zawsze tak jest że jak się człowiek stara to nie zajdzie a jak tylko się bawi to wtedy ciąża pewna

Gość gość
No tak, tylko ze to był dzien przed tym ryzykownym dniem

Gość gość
plemniki żyją kilka dni w pochwie więc tym gorzej. Przecież w godzinę nie dotrą do jajka

Gość gość
nie , do zapłodnienia konieczny jest jeden plemnik .. w s*****e znajduje sie kilka milionów .. w preejakulatie jest kilka tysiecy plemników prajakulatem również można zapłodnić kobietę , jest to jednak trudniejsze.. Twoja szansa na ciąże wynos około 33 % Ponieważ nie doszło do pełnego wytrysku

Gość gość
nie , do zapłodnienia konieczny jest jeden plemnik .. w sppermie znajduje sie kilka milionów .. w preejakulatie jest kilka tysiecy plemników prajakulatem również można zapłodnić kobietę , jest to jednak trudniejsze.. Twoja szansa na ciąże wynos około 33 % Ponieważ nie doszło do pełnego wytrysku

Gość gość
33????? Po co jej robisz nadzieję. Każdy wie że przy takim czyms to ciąża pewna

Gość gość
niektóre kobiety zachodzą w ciąże przed 20 rokiem życia 90 % tych ciaż to wpadki.. W większości wynikają one z zapominaniu o prezerwatywie

Gość gość
nie ma co gdybać. Ciąża jak nic. W końcu jakos trzeba począć te dzieci

Gość gość
Jeśli chcesz poznac odpowiedz na swoje pytanie napisz do tarocistki Sofii. Ja korzystam z jej usług systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Ona wrozy emailowo. Jest konkretna i szybko odpowiada. Napisz. tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
proszę o odpowiedź....seks w 6 dniu cyklu. cykle mam nieregularne ale długie po 36-40 dni. jest ryzyko ciąży? wydaje mi się znikome, ale może ktoś ma doświadczenie w długich cyklach i takiej sytuacji. dziękuję