Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

SEXproblem

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Witam Wszystkich ! Mam 23 lata i od miesiąca jestem mężatką- szczęśliwą mężatką. Jednak mój problem jest bardzo wstydliwy i jak dla mnie ciężki.. przejdę do rzeczy. Kiedy byliśmy narzeczeństwem zdradzałam go.. tak wiem.. jestem su*ą.. ale nad tym nie panowałam. Podniecało mnie to, ze mogę przespać się z innym mężczyznom , zobaczyć jak to jest , poczuć adrenalinę, ale mnie sex z innym wcale nie podnieca! Wiem, że trudno w to uwierzyć ale przeszkadza mi to . . kocham go strasznie i nie chcę tego robić, jednak świadomość , że mogę zaznać czegoś nowego jest silniejsza. Od kilku miesięcy z tym walczyłam, nie uprawiałam sexu z nikim innym.. jednak ta myśl powraca i staję się natrętna. Kocham sex z mężem , zaspokaja mnie w 100%. Z innymi mężczyznami nie czuję żadnej przyjemności. Zdaję sobie sprawę, iż będę tu zlinczowana ale proszę o pomoc ! Nie chcę już tak żyć, chcę nad tym zapanować ale nie potrafię. Moje fantazje przekraczają wszystko. Błagam . Pomocy!

Gość gość
Czy masturbujesz sie podczas fantazji?

Idź do seksuologa. I mam nadzieję, że mąż zobaczy ten wątek i kopnie Cię w dupsko! Masz 5 lat, ze nie potrafisz nad sobą panować?!

Gość gość
Moze podasz@

Gość gość
Popiszemy bo man podobnie ze swoja

Jak po co? Facet Cię zaspokaja w 100%, a Ty mu rogi doprawiasz, uważasz to za normalne?