Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julkakoszulkaa

Kolezanki mi dokuczaja:(

Polecane posty

Wszystko zaczelo sie odkad moja przyjaciolka mnie olala i znalazla sobie nowa przyjaciolke. Aktualnie mam nowych znajomych, ale te dwie nierozlaczne dziewczyny staraja sie zepsuc moje kontakty, to znaczy odbic mi znajomych, nie wiadomo czy z zazdrosci o to,ze one maja tylko siebie czy cos im wpadlo glupiego do glowy. Aktualnie przebywam z kumpelka i nie wiemy co robic, dowiedzialysmy sie o tym,iz zaczely spotykac sie z naszymi znajomymi, spoko,skoro sie lubia, ale one wczesniej nazywaly nas szmatami, a zwlaszcza jedna z naszych kolezanek i nagle postanowily sie pojednac, ale nie z nami, jako literkami naszej grupki, tylko z cala reszta, jakby nas chcialy odciac od niej. Co robic? Po raz kolejny zmienic towarzystwo? Chce o tej dziewczynie zapomniec,lecz ona mi na to nie pozwala, ciagle stara sie mi o sobie przypominac, na przyklad dokuczajac moim nowym przyjaciolom a potem nagle zaczynajac im sie podlizywac. Czy to jest normalne? Prosze o wsparcie, moze to moja wina?Powoli zaczynam watpic w lojalnosc naszej grupki, poza trojka osob. :( Zlosliwych komentarzy nie bede czytac. c:

Gość gość
Życie nastolatków. Ciężko cokolwiek doradzić. Ja bym to olał ciepłym moczem i starałbym się być miły, ale nie wchodziłbym nikomu w tyłek. Nie ma sensu nikomu nic narzucać ani gadać ludzi, bo to się źle odbije na tobie. Te znajomości i tak umrą z biegiem czasu. Myślisz, że dorośli wciąż trzymają sztamę ze znajomymi z gimby?

Dziekuj***ardzo. Jeszcze mam cale zycie przed soba i wiem, ze jedne znajomosci pozostana na zawsze, a jedne...olac. Jeszcze spotkam takich tysiac na studiach bodajze. ;0

Gość gość
pamiętaj,że ściemnianie w tym miejscu o rzekomych znajomych od których nie możesz sie opędzić jest tak samo w złym tonie jak to,że na kafeterii siedza tłumy :-D

Gość gość
Tak, lecz na studiach czy w pracy również spotkasz pseudo przyjaciół. Nie ma sensu wpychać się na siłę wśród ludzi, którzy ciebie nie szanują choćbym nie wiem jak bardzo fajni się wydawali. Z ludźmi czasami tak jest, że jak coś im odbije to potrafią z najleprzej przyjacółki przeistoczyć się we wroga. Musisz się przygotować na to, że rozczarujesz się na nie jednej osobie jeszcze.