Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno syn marnotrawny

mój ojciec to BUC!!!!!!!!!!!

Polecane posty

całą rodzinę ma w d u p i e ma inną kobietę ale najgorsze jest to że nawet nie zna swoich wnuków. i pewnie nigdy ich nie pozna osioł ******* n y!!!!!! kiedyś wielki kozak a dziś wielka c i p k a

ma też brata i on też jest pajacem!!!!!

Gość gość
ogarnij sie jak ty chcesz te wnuki wychowywac jak az kipisz zalem? jest jaki jest nie miales na to wplywu wiec sie tym nie bulwersuj bo to ci w niczym w zyciu nie pomoze

nie tylko żalem kipie ale i straszną złością na niego gdyby nie to że jest po operacji kręgosłupa to bym zrobił z niego miazge!!!! cały czas kozakuje do mojej mamy ale tylko do niej!!! do mnie nigdy nie wystartował bo się bał (mniej więcej jak skończyłem 18 lat) poza tym no nie był dobrym ojcem i dużo mogę mu zrzucić!!!!!!!!!!

Gość gość
rozumiem cie, ale co to znaczy kozakuje do twojej mamy? ma inna babe wiec twoja mama jest wolna kobieta i zawsze moze panu wskazac drzwi przerywajac kozakowanie wpol slowa. poza tym mama jest DOROSŁA i powinna nauczyc sie sama ucinac jego wyskoki, tak maja ludzie dorosli

gdyby się tak dało to na pewno by tak robiła ale niestety on jest taki że używa wobec niej siły :-( musi się wygadać i dopiero wychodzi a jak człowiek chce przedstawić swoje argumenty to trzaśnie drzwiami i wychodzi więc zero dialogu tylko monolog :-(

Gość gość
ale przynajmiej jest metoda zeby wyszedl z dobrej woli - zaczynasz przedstawiac swoje argumenty :D ten czlowiek raczej juz sie nie zmieni, ale ty mozesz zmienic swoje podejscie do niego...bedzie ci w zyciu latwiej

dzięki kolego za dobre słowo :-D

Gość gość
dobrze ze ty byles i jestes dobram synem