Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o allium? Wasze doświadczenia w rozmowach z nią

Polecane posty

o matkoXD to ta kwoka co uważa, że żona ma większe prawa niż konkubina i chce kary śmierci dla zdrajców, bo krzywdzą święte żony, z których świętych macic wychodzą jedynie słuszne dzieci? czy to nie ta? wyznaje jakiś dziwny odłam chrześcijaństwa.

Gość gość
Rozstrzepana, zdewociała czarocha-wizjonerka, która kaznodziejstwem rozwala każdy temat i sprowadza go na boczne, sekciarskie tory.

Gość gość
otóż to..a jako święta żona i tak jako pierwsza ma w d swojego męża, gdyż święte macierzyństwo pochłania ją w 95%, pozostałe 5% identyfikacji z małżeństwem nie przebija się przez to, chyba, ze na rytualną chwilową kopulację, w trakcie której takie jak ona wzruszają się, ze oto ich łono zostaje spryskane ziarnem życia. Już w chwili zapłodnienia bardziej kocha siebie jako matrycę niż siebie jako część swego mężą, swoje jeszcze nie do końca zrobione dziecko niż męża, bez którego nawet by go nie było.

Gość gość
Gdyby mąż prawdziwie kochał zonę, nie pokochałby innej. Dlatego z dwojga osób zawsze należy wybrać kochankę. Bo skoro się w niej zakochało, to znaczy, że pierwsza miłośc nie była prawdziwa- inaczej ta druga by nie zaistniała;-) jestem po stronie kochanek;-p

Gość gość
https://ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/ share-registration/672057f7976a889f87b90709c4cde7ae Ale poleciła mi kiedyś te ankiety i dostałam dwie kampanie - z przecierem pomidorowym i sokami Fortuny, opłacało się, bo nie musiałam tego kupować przez pół roku, tyle tego dostałam :P

Gość gość
Uważacie, że ona ciągnie czasem druta swojemu mężowi, czy się tym brzydzi jako katoliczka, a w jej pojęciu małżeństwa nie leży seksualne zasppokojenie, jeno posłuszne płodzenie dzieci?

gość dziś Gdyby mąż prawdziwie kochał zonę, nie pokochałby innej. Dlatego z dwojga osób zawsze należy wybrać kochankę. Bo skoro się w niej zakochało, to znaczy, że pierwsza miłośc nie była prawdziwa- inaczej ta druga by nie zaistniałaoczko.gif jestem po stronie kochanek;-p x a ja nikogo nie przeceniam, chcę mieć i męża i kochanka:) nikt nie jest dla mnie gorszy, nie wiem po co monogamy tworzą jakąś hierarchię ^^

Uważacie, że ona ciągnie czasem druta swojemu mężowi, czy się tym brzydzi jako katoliczka, a w jej pojęciu małżeństwa nie leży seksualne zasppokojenie, jeno posłuszne płodzenie dzieci? x ona nie jest katoliczką, tylko protestantką.

Gość gość
a ja nikogo nie przeceniam, chcę mieć i męża i kochankausmiech.gif nikt nie jest dla mnie gorszy, nie wiem po co monogamy tworzą jakąś hierarchię ^^ xxx a matki i żony po co tworzą hierarchię uczuć?;-) po to, by kusić los, by zgubiły kiedyś za karę dzieciaczka w jakiejś studni, sklepie, tłumie??? By im się rodzina rozbiła, to by doceniły;-/

Gość gość
Ach to dlatego tak dobrze zna Tudorów...z powodów religijunych,a już myslałam, że tak afajna, że się trochę historią interesuje i dobrymi serialami z fajnym tłem i aktorstwem no tak...religijni ludzie nigdy nie doceniaja rzeczy samych w sobie, szukają tylko religijnego podtekstu, w seksie i macierzyństwie tez, nawet w p/i/ź/d/z/ie, że kanał rodny itd.;-/

Gość gość
cześć broken. podziwiam twoją wojnę z trzymaniem człowieka na łańcuchu, ja również popieram akcje typu otwarte klatki dziś kupiłam nawet zeszyty, dochód z których wspiera wwf, jestem z siebie dumna

Gość gość
"""brokeninside87 dziś o matkoXD to ta kwoka co uważa, że żona ma większe prawa niż konkubina i chce kary śmierci dla zdrajców, bo krzywdzą święte żony, z których świętych macic wychodzą jedynie słuszne dzieci? czy to nie ta? wyznaje jakiś dziwny odłam chrześcijaństwa""""" xxxxxxx TAK, dokładnie to allium. OSZOLOMKA protestasnka

Gość gość
Podobno ona uczy wychowania seksualnego w domu dziecka. Pokazuje dzieciom swoją suchą vaginę, by byli świadomi jak to wygląda naprawdę,a nie w p****lach. jak nie chcą patrzeć, to je bije za karę. Jak patrzą, to oni wtedy ją mają ochotę bić. Po tych lekcjach i widoczkach wszyscy również przechodzą na radykalny protestancyzm. Bo chcą protestować przeciw matce naturze po tych doświadczeniach i kazdy wykazuje ambicję zostania księdzem.

Gość gość
ja nie wiem o niej kim jest, czym sie zajmuje, kilka razy z nia dyskutowalam i polubilam jej wypowiedzi

Gość gość
alium homofobka, fanatyczka religijna, od której kipi obluda i fałsz