Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Forum dla debili?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja mam takie wrażenie?

"jeśli jesteś najmądrzejszą osobą w pokoju to znaczy, że jesteś w złym pokoju" Droga wolna. Tylko pamiętaj, że przez "debili" też można się uczyć.

Gość gość
No tak, czyli jednak. Forum dla debili.

Gość gość
wszyscy jesteśmy debilami pogódź się z tym autorze

Gość gość
Nie mam takiego zamiaru. Weszłam tutaj po dłuższym czasie i stwierdzam, że tutaj wielkie szambo.

To ujmujący urok kafe, pochłania cię jak bagno;). Ale po co wzbraniać się przed czymś ciekawym, przecież w życiu chodzi o zbieranie doświadczeń:).

Gość gość
Zbierać, to można grzyby. Doświadczenia się kolekcjonuje. :P

Gość gość
Zwał... to mnie się kojarzy jedynie z czymś nieznanym dzieciom tego forum... wał z kołdry. Gamonie.

gość dziś Zwał... to mnie się kojarzy jedynie z czymś nieznanym dzieciom tego forum... wał z kołdry. Gamonie. x Napisz w końcu coś mądrego, może wreszcie uraczysz nas inteligencją i swoją wyższością. Na razie słabo ci to wychodzi. Po drugie tekst"coś mądrego", to za mało:P.

dziś Wyczuwam tu ograniczenie umysłowe, a nie światłość i mądrość, osobiste skojarzenia nie są wyznacznikiem cudzego debilizmu, więc wdech-wydech i się dobrze zastanów, czy się przypadkiem dobrze nie wpasowujesz w nasze "debilne" grono.

Gość gość
Xen i to drugie psycho coś tam.. Jesteście bliźniętami, czy to tylko rozdwojenie jaźni?

Gość gość
Jestem przeszłością tego forum, która ma jeszcze pamięć.

Takie życie,część odchodzi, by mogli przyjść nowi. Nie pozostaje nic innego by dostosować się, lub odejść, ewentualnie poszukać innego forum.

No i gdzie ta Twoja wyższość bo jakoś jej nie pokazujesz? Też pamiętam jak było wcześniej na kafe i jest dużo gorzej ale uważanie wszystkich za debili jest tylko dowodem, że wcale nie jesteś lepszy/a - jak ktoś naprawdę tak uważa to nawet nie podejmuje dyskusji z idiotami, bo wie, że to bez sensu. Skoro tak myślisz, to co tu jeszcze robisz? Próbujesz poczuć się lepiej? Inaczej po co Ci wyzywanka i prowokacja? Wystarczy zamknąć kartę przeglądarki i zająć się czymś ciekawszym.

Gość gość
Psucho.... ta Twoja elokwencja... zupełnie nie ma miejscu. Komu chcesz zaimponować? Przed kim się popisać? Tutaj jakieś dzieci grasują w wieku lat 15tu. Koledzy z klasy?

Elokwencja? Gdzie ją widzisz? Ja rozumiem, że w porównaniu do niektórych postów można dostrzec różnicę, ale ja piszę normalnym polskim językiem, jeżeli to wygląda na popis to nie chcę wiedzieć, co jest uważane za normalne i niepodpisowe. Zresztą podejrzewam, że raczej chodziło Ci o retoryczność tego co pisałam, a i na to nic nie poradzę, bo kiedy wdaję się w dyskusję to argumentuję w taki sposób, żeby kogoś zdezorientować, dać do myślenia i dyskusyjnie pokonać. To nie jest lans tylko sztuka prowadzenia dialogu, bardzo zresztą przyjemna i rozwijająca.

Natomiast ja odpowiadam krótko i zwięźle, nie bawi mnie nowo mowa. Może dlatego niewielu ludzi mnie rozumie. Ale nie przeszkadza mi to:), no może przeszkadza{takie życie}.

Ja chyba swego czasu za dużo miałam do czynienia z tekstami retorycznymi bo weszło mi w nawyk rozwlekanie się nad pierdołami i wyłuszczanie swoich racji opisowo, zresztą w ogóle uwielbiam słowa i język, mam takie zboczenie i trudno, lubię to więc po co się ograniczać.