Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli zaraziłam kogoś chorobą weneryczną to będe musiała płacić??

Polecane posty

Gość gość

Jestem chora na rzeżączkę. Leczę się na nią prawie 2 tyg (dość piorunujące objawy- ropnie w gardle etc.) . Tydzień temu poznałam chłopaka, który pod wpływem alkoholu nalegał na zbliżenie. Poinformowałam go wówczas o chorobie, on stwierdził, że nie obchodzi go to, uprawialiśmy seks nie zabezpieczając się. Dzień później chłopak zaczął mi grozić i straszyć policjom (poczytał na temat choroby na internecie) poniewaz twierdzi, że nie poinformowałam go jak groźna jest ta choroba .Próbowałam mu wtedy wytłumaczyć ale nie chciał słuchać. Twierdzi, że jak będzie chory to ja będę płacić za wszystkie koszty leczenia ponieważ prawo jest po jego stronie. Jak to jest w rzeczywistości; przecież nie zataiłam przed nim choroby i nie naraziłam go na zagrożenie celowo

Gość gość
czy wy oboje jesteście j*******i

Gość gość
Nie bo go poinformowałas i on podjął ryzyko nie Ty decydowała.

Gość gość
autorka: on mówi, że był przecież pijany i przez to w ogóle powinnam "nie dawać, jak wiem że mam syfa"... no sorry, ale oboje jesteśmy dorośli i on w sumie o stosunku podjął decyzję. poza tym, skąd mam wiedzieć,że się zaraził (nagle go też gardło boli, co dziwne bo on mi seksu oralnego nie robił)? Może chorował wcześniej?

Gość gość
boże wy macie obsejsje jakichs prowo, ja normalnie pytam chce porady kogo mam innego o to zapytac? mamy babci????