Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda nas wyDUDA

Polecane posty

Gość gość
Myrevin dziś Czytając o kompetencjach prezydenta nie natknąłem się na punkt, który by mówił że może rozdawać jakieś pieniądze. xxI tu masz rację. Czyli jak widzisz, sam doszedłeś do wniosku, że Duda kłamał w swoich obietnicach, bo nie ma taklich kompetencji...Starałem sie ciebie doprowadzić powoli do tego wniosku i jak widać odniosłem sukces.

Gość gość
Dmuchali cie przed Dudą dmumać cie bedą za Dudy i dymać cie bedą po Dudzie:-P

Gość gość
Mnie tam nikt nie dmucha... Cokolwiek miałby to znaczyć.

{ Dmuchali cie przed Dudą dmumać cie bedą za Dudy i dymać cie bedą po Dudzie } o Z tym się zgadzam w całej rozciągłości. o Taaa. Doda kłamał a reszta polityków składa obietnice wyborcze... jakież to wszystko przewidywalne. 😴

Gość gość
Może nie "Doda" a Duda ale to nie zmienia faktu, że Duda powinien mieć znajomość kompetencji prezydenta i nie mówić czegoś co z tymi kompetencjami nie ma nic wspólnego, bo to zwykłe kłamstwo.

Chyba wszyscy politycy kłamią, zawsze to pisałem. No a inni politycy? Jakoś nie czytałem byś kiedykolwiek pisał o kłamstwach polityków PO lub PSLu... 💤🖐️))) Nie wysilaj się nie musisz się odnosić. Wszystkie twoje zagrywki są już znane.

Gość gość
Nie znam takiej wypowiedzi jednego z tych polityków, który wbrew oczywistym możliwościom, obiecywał coś, co nie jest realne do zrealizowania.Ale może ty znasz to się popisz...:D

Gość gość
A przy okazji spójrz na tytuł tematu.Nie dostrzegam tam innych spraw niż kwestie "wydudania" nas przez Dudę.

Gość gość
Wy naprawdę nie macie pojęcia jak po zniszczyło nasz kraj? Ktoś napisał ze nie wzrosło zadłużenie Polski... naprawdę? 8 lat temu zadłużenie wynosiło ~500mld a teraz ~1200mld. Ludzie otrzasnijcie sie! To co mówi wam telewizja to kłamstwo!

Gość gość
Popatrz ile wynosi zadłużenie w stosunku do PKB bo tylko tak jest obiektywnie a potem pisz...

Gość gość
Shatyn podaj mi źródło i pochodzenie tego słowa "wyduda", bo kancelaria BeKi nie potrafiła tego zrobić (użyli go w kampanii wyborczej).

Gość gość
A niby dlaczego miałbym ci to podoawać?Poza tym to tzw "licentia poetica" a to jest tylko dla inteligentnych.Inni, czyli tacy jak ty, tego nie potrafią zrozumieć.

Najlepsze robienie w konia ludzi ma miejsce przy dyskusji o wieku emerytalnym... :D Co roku stale wpływy do budżetu rosną, mało tego, nawet Rostowski mówił że będą rosły, ale na emerytury nie będzie dlatego niedługo trzeba będzie tyrać do setki. :D

Gość gość
Bo budżet to nie to samo co ZUS.

Już się dopłaca z budżetu... nie pamiętam ile miliardów, czyli kasa jest. To jest tylko po to by jak najmniej było dla emerytów i emerytów, a więcej dla znajomych królika. Mniej się wyda na emerytury będzie można więcej ukraść.

Gość gość
Shatyn nie rozpaczaj .Mamy w końcu fajnego prezydenta .Niedlugo PO straci władze i będzie lepiej.Nie martw się

Gość gość
Dopłaca sie w zasadzie od zawsze bo na tym system polega, m.in. Ale to nie oznacza zwiększenia swiadczeń.

Gość gość
Tusk obiecywał obniżenie podatków.

Gość gość
Aha, czyli w skrócie lemingi to idioci, używają swoich słów i nie potrafią podać ich pochodzenia :D

Gość gość
Masz napisane: "Poza tym to tzw "licentia poetica" a to jest tylko dla inteligentnych. Inni, czyli tacy jak ty, tego nie potrafią zrozumieć." Nie potrafisz tego zrozumieć i daj sobie spokój.

Tusk obiecywał obniżenie podatków. } No właśnie Tusk obiecywał a Duda kłamie. :D

Gość gość
W dodatku Duda jest już prezydentem 7 dzień i nie spełnił żadnej obietnicy wyborczej !

Gość gość
Za to powiedział, że jedną ma za niego spełnić rząd.

Gość gość
da pińcet czy nie da duda?

Gość gość
nie da:D