Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opysia12

On nagle chce przerwy

Polecane posty

Gość Opysia12

Hej Mam problem z chłopakiem. Dodam, ze nie spotykamy sie długo . Na początku wszystko było super, jednak po pewnym czasie zaczęło sie psuć . Zaczął być dziwny, kiedy wyjechałam teraz na 3 tyg napisał ze chce sie spotkać i porozmawiać o nas. Powiedział ze krótko sie znamy i potrzebuje przerwy w związku. Wiem ze poznał jakaś laske "koleżankę" bo z nia pisał. Nie wiem czy sie spotykają czy nie. Bardzo mi na nim zależy ale boje sie ze bedzie chciał ze mną zerwac. Nie wiem co robić jestem w rozsypce .. Doradźcie

Gość gość
Nie pozostaje Ci nic innego, jak poczekać na rozwój wypadków.

Gość gość
Pozostaje jedynie rzucić go pierwsza zanim on to zrobi.

Gość NieRozumiemFacetów
Uciekaj szybko od niego zanim on zostawi Ciebie. Miałam ostatnio to samo, potrzebował czasu bo on nie wie czego chce, po dwóch dniach przyleciał że mnie kocha nad życie, a ja głupia uwierzyłam, a po dwóch tygodniach odszedł przez sms-a nawet mi nie spojrzał w twarz i już go nigdy nie widziałam. Nie licz na nic, przełknij łzy i odejdź już teraz.

Gość Laura2777777
Pytasz dlaczego faceci się tak zachowują... Sama się kiedyś nad tym zastanawiałam bo choc byłam ( i nadal zreszta jestem) pisząc nieskromnie atrakcyjna to czasem facet ,któremu sie bardzo podobałam po 2, 3 tygodniach tracił mną zainteresowanie. Dlaczego? Ano dlatego, że oni wiecznie potrzebują zdobywać kobietę. Sama myslałam,że to dziecinada i stereotyp, ale jak sama się przekonałam na różnych facetach-wcale nie. Nie chodzi o to żeby od początku zgrywać obrażoną księżniczkę. Tylko o odrobine niedostepności. Żeby facet na początku nie był Cię tak w 100% pewien. A kiedy nie musi Cię zdobywać i już po 2, 3 tygodniach jest super, pięknie,a Ty nie stanowisz dla niego jakiegoś wyzwania bo zawsze odpisujesz od razu, zawsze masz dla niego czas itd to jego to nudzi Faceci tacy już sa( moze troszke dziecinni) że oni lubią zdobywać, lubią gre w kotka i myszke. Dla nas to dziecinne, ale oni tacy już są usmiech.gif Powiem Ci tylko, że od kiedy się zmieniłam w taką trochę bardziej zagadkową to działa usmiech.gif I jesteśmy już 2 lata razem więc jak widać efekt jest. Oczywiście nie można z tym przesadzić w drugą stronę, ale troche niepewności nie zaszkodzi napewno

Gość gość
ja jestem facetem i powiem tak to co napisała kolezanka wyżej to jest w pewnym sensie prawda wielu facetów szybko się nudzi tzn lubią podrywać czy flirtować tak nawet dla sportu. Jak jesteś z kimś w związku to takie coś jest niedopuszczalne. Co do grania niedostępnej to nie zawsze się sprawdza bo kiedyś kolega zaprosił swoją koleżankę do kina ta nie odpisała bo powiedziała że jest zajęta a on pomyślał ze ona dała mu kosza i tego samego wieczora poznał już inną dziewczynę w pubie jak wyszliśmy z nim na piwo i są razem do teraz

Gość Opysia12
Dodał z nia zdjęcie wiec chyba wszystko jasne.. Chyba muszę przeboleć i sama z nim zerwac

Gość gość
przecież już z tobą zerwał! spóźniłaś się

Gość Laura2777777
19:37- Hmm myślę, ze to dlatego on stracił zapał Twoja koleżanką bo odmówiła spotkania nie podając altermatywnego terminu. Bardziej dyplomatyczne byłoby napisać "przepraszam,ale dzisiaj zaplanowałam sobie juz to i tamto i nie mogę :( Ale czwartek albo piatek mam wolniejszy może wtedy sie zobaczymy? " - I wtedy on wie, ze ona nie jest na każde jego gwizdniecie i musi poczekać na spotkanie z nią ( a jak wiadomo im dluzej na coś czekasz tym lepiej smakuje), ale z drugiej strony ona podaje alternatywny termin więc wie,że nie wypadł z gry :)