Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem coś jest nie tak czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli spotykamy sie z facetem jakis czas ,sypiamy ze sobą ,a on mi napisał ostatnio w smsie "Pozdrawiam serdecznie :) Trzymaj się :) pa" tzn ,że cos jest nie tak? Ostatnio jak zwykle w piatek sie spotkaiiśmy , potem on dziekował za spotknie i prosił o nastepne, a potem ja do niego napisałam to odpisał co u niego i własnie tak napisał, że pozdrawia/ już bywało, ze tak pisał, a czasem piesze tez "całuje, tesknie" Ale nie zawsze. Myslicie, ze cos jest nie tak?

Gość gość
Myślał o Tobie, ale jest zajęty pracą na resztę dnia. Wiec nie chciał wdawać się w dłuższe pisanie i dodał pa.

Gość gość
sorry ze dodałam 2 temat ,ale cos nie chcial mi sie wkleić :O

Gość gość
Jest ok moim zdaniem, dodał emotikony wiec jest dobrze czepiasz sie :) wazne ze odpisal

Dla mnie to brzmi formalnie - moze chce ochlodzic wasza relacje?

Gość gość
Znowu ty? Z toba naprawde coraz gorzej, kazdy jego sms tu opisujesz i pytasz czy to juz koniec i tak od prawie roku. Facet ci wyraznie powiedzial, ze spotyka sie z toba tylko na seks i nawet zaczal ci ostatnio placic, to jakich ty smsow od niego oczekujesz??? Chyba nie milosnych skoro intersuje go tylko twoja doopa. Dziewczyno, ogarnij sie!!!! A moze boisz sie, ze latwa kasa sie skonczy?

Gość gość
ROR- własnie nie wiem bo na ostatnim spotkaniu mieliśmy małe zgrzyt i tak czułam ,że coś jest nie tak :O no nic jak mu będzie zależało to przemysli i sie odezwie ,a jak nie to... Poszło o to, że na ostatnim spotkaniu był zazdrosny, niesłusznie, ale mniejsza z tym, on ma podejrzenia,ze sie z kims innym spotykam co jest nieprawdą, ale chyba nie uwierzył :O

Gość gość
A odezwał się od czasu tego smsa?

" gość dziś Poszło o to, że na ostatnim spotkaniu był zazdrosny, niesłusznie, ale mniejsza z tym, on ma podejrzenia,ze sie z kims innym spotykam co jest nieprawdą, ale chyba nie uwierzył" xx glodnemu chleb na mysli. Moze chce z toba zerwac zwalajac wine na ciebie, hm? pasowaloby...

Gość gość
na pewno nie jest ok. To jasne że on ma inną d**e. Ciebie tylko raz na jakis czas bzyknie. Jesteś za głupia żeby ktoś z tobą był dłużej

Gość gość
co się martwisz autorko. Za 3 tyg znowu gimnazjum się zaczyna więc wrócisz do książek

Gość gość
dlatego że tematy są adekwatne do inteligencji autorów. Ta akurat jest wybitnie tępa. Fakt to jeszcze dzieciak

Gość gość
Nie jestem dzieciakiem 18 lat juz dawno skocnzyłam :) Może za bardzo przezywam kazde jego slowo.. ale zalezy mi na nim no kurcze:(