Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mał

mam pełno długów , POMÓZCIE

Polecane posty

Gość Mał

Zaczelo sie od jednej chwilowki przez pierwsze miesiace wszystko kontrolowalam, kontrolowac przestalam wtedy kiedy byly potrzebne Nagle pieniadze na wyjazd ze znajomymi,jakis ciuszek na impreze traktowalam chwilowki tak jakby je rozdawali bez konsekwencji. Zabladzilam ale problem pojawil sie wtedy kiedy przychodzil nastepny miesiac I trzeba bylo splacic dlug niestety nie bylo jak wiec na kazda chwilowke bralam kolejna tak zatoczylo sie kolo w tym momencie mam wzieta juz chyba kazda mozliwa chwilowke laczna kwota ok 20tys. Kiedy juz wszystkie dostepne chwilowki wykorzystalam poszlam po kredyt do banku na splate zadlyzen wsxystkie splacilam jednak kiedy nie mialam pieniedzy na splate rat Bo stracilam prace znowu zaczelo sie kolo z chwilowkami. Jestem w tym momencie zalamana swoim postepowaniem, swoja osoba , man ochote sie zabic , nie wiem juz co robic bank nie chce mi dac kredytu na splate wszystkich dlugow ktore rosna przez odsetki. Nie moge spac ciagle budze sie ze strachem, placzem,uderzeniami ciepla

Nie rozumiem jak mozna brać chwilówki na nowy ciuszek? Kobiety nauczcie się godpodarować pieniędzmi. Nie mam - nie. wydaje. Ile masz lat? Pracujesz? Mieszkasz z rodzicami/sama? Studiujesz? Ile miesięcznie wydajesz na rachunki?

Gość gość
sprzedaj wszystko tzn bizuteria , ciuchy , meble , sprzet , torebki , zawsze to cos

Gość gość
czego oczekujesz? ze dostaniesz pieniadze

Gość Ola68
Nie ma tak ze wszystko w zyciu wychodzi. Miałam podobnie jak facet poszedl w sina dal. Długi zaciskały mi pętlę na szyi. Co mogę doradzić na szybko? Chwilowki bez BIK. Sama tak zrobiłam w Nobilonie. Warunki sa w miarę. Jasne ze trzeba ponosić koszty pozyczki ale jak nie ma do gara włożyć to ...

Gość gość
Jaką ludzką q rwą i gnidą trzeba być, aby jeszcze pogrążać tego typu osoby kolejną reklamą chwilówek. Takie gnidy bym gazował.

Gość gość
nie jest łatwo ogłosić upadłość konsumecką

Gość Biedrona00
Ratować sie można u rodziny ale trzeba ja mieć;) jak miałam sytuację bez wyjścia wzięłam 400 zł w Nobilon. Jak sie spłaca normalnie zgodnie z umową to jest OK.

Gość gość
spie/rdalaj z tym nobilonem naciagarko i oszustko :O