Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przeżyć takie wakacje

Polecane posty

Gość gość

Otóż problem wyglada tak... 6 września wyjezdzam z facetem na wymarzone wakacje za granicę, wakacje na jakich tak naprawde nigdy nie byłam. Obawiam się że w tym czasie mogę dostać okres:( tampona próbowałam założyć raz w życiu i mi nie wyszło a chciałąbym wykorzystać te wakacje w pełni, kąpiel w morzu, baseny itd:( Nie po to płacę tyle pieniędzy żeby nawet stroju kąpielowego nie założyć:( Przeważnie miałam okres co 25, 26 dni ale raz na ruski rok zdarzało się że dostawałam poźniej i chyba włąśnie nadszedł ten moment bo w niedziele był ten 25 dzień a ja okresu nadal nie mam:( obliczyłam sobie że gdybym dostała wtedy co powinnam to następny miałabym 3 września więc zahaczyłby o pierwsze 2 dni wyjazdu, tyle to bym jakoś przeżyła ale inaczej sobie tego nie wyobrażam. Teraz skoro się przesunął w tym miesiącu no to już klapa, chyba że przesunie się o tydzień to jeszcze jest jakaś szansa, Boję się ze jak dostane wtedy okres na cały wyjazd albo chociaż na jakiś dzień to całe wakacje zmarnowane:( Nawet jeśli uda mi się z tym tamponem, jakoś strach wchodzić do basenu ze coś przecieknie albo co gorsza tampon wypadnie:( co ja mam zrobić???? jak przeżyć takie wakacje i ich nie zmarnować? marzyłam o nich całe życie, proszę was o porady:( może ktoś był w podobnej sytuacji??? jak sobie radziłyście???

Gość gość12889798
Nie pozwól na to żeby to cholerstwo zmarnowało Ci wymarzone wakacje. Jedyne co będziesz musiała sobie odpuścić to pewnie seks ale nie kąpiele i przecież strój też normalnie założyć tylko musisz przełamać pierwsze lody z tamponem. Może spróbuj już w tym miesiącu jak dostaniesz w domu na spokojnie. To nie jest takie straszne a przynajmniej nie zepsuje Ci wakacji:) głowa do góry:)

Gość gość
jest tu ktoś????

Gość gość
Czy ktoś mi odpisze jeszcze????

Ja jade we wrzesniu do Wloch na trzy tygodnie i tez pewnie przez ten czas dostane a mam to gdzies ;) Odpusc sobie stresu oprocz kompieli mozecie zwiedzac albo cos ;)

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne , weź dwa opakowania bez robienia przerwy i okres dostaniesz w październiku