Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nad Bałtykiem kobiety nie opalają się topless ?

Polecane posty

Gość gość

tak jak na plażach w Barcelonie, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Cancun, Sydney itp ??? Polska jest strasznie zacofana i pruderyjna, nasz kraj przypomina kraje muzułmańskie

Gość gość
Chcesz sobie smak zepsuć, wyskoczy Ci taka 20 latka z super cycem, a potem jej babcia z obwisłym pomarszczonym biustem do kolan, bleee.

Gość gość
Nie przeszkadzają mi nagie babcie, nie chce to nie patrze, nie jestem typowym polaczkiem ktorego razi widok starszych albo grubych ludzi.

Gość gość
Bo nie chce zeby moje piersi wszyscy ogladali. Nie czuje potrzeby opalonych piersi. Mam taki kostium ze odslaniam i tak sporo.

Gość gość
bo to ciemnogród

Gość gość
a ja się odważyłam i jestem bardzo zadowolona. Zasługa mojego faceta, który umiejętnie tym pokierował i mnie stopniowo oswajał i ośmielał. Po pierwsze wyjazd do mało znanej miejscowośc****arę kroków w bok od wejścia do plaży i rozłożyliśmy się bliżej wydm. Pierwszego dnia zrobił jeszcze niewielki grajdołek żeby łatwiej było zachęcić mnie do swobodnego zachowania. Najpierw rozwiązałam stanik żeby na plecach nie było białych kresek. To robię często, ale tym razem jednak zabrał mi stanik - pretekst żeby się nie spocił przed noszeniem potem. Poprosiłam o stanik jak chciałam opalać przód ale zaproponował żebym się rozejrzała jak jest pusto (jeszcze była dość wczesna pora) i jeszcze trochę pozostała bez. Z wahaniem i oporami się odwróciłam. Nabalsamował mnie z przyjemnym i delikatnym masażem, piersi tak obficie nakremował że nie było mowy o zakładaniu stanika przez dłuższy czas. Leżałam i się oswajałam, było coraz przyjemniej, ale cały czas nasłuchwałam czy ktoś się nie zbliża. Pierwszego dnia jeszcze na wstawanie i chodzenie zakładałam staniczek. Drugiego dnia nasz grajdołek był już zajęty, nie chciało się już znowu go usypywać, inni już byli bliżej, ale od razu do opalania zdjął mi stanik - już jako zwyczaj. Trochę się broniłam ale raczej dla zachowania pozorów przyzwoitości bo już mi się to spodobało. Wtedy zaskok - ja się kładę stremowana co nieco tym że będę widoczna toples bez grajdołka a on bierze mnie zdecydowanie za rękę i prowadzi do morza - będziesz mieć to już od razu z głowy. Jeszcze się garbię próbując ukryć nagie piersi co i tak na nic się nie zdaje. Widzę pewne zainteresowanie moimi maluszkami - zawsze miałam kompleksy. Po pływaniu z wody wracałam już rozluźniona i wyprostopwana z dumnie wypiętą piersią. Woda plus podniecenie sytuacją spowodowały że sterczały jak szalone, ale zainteresowanie miało wyraźny charakter podziwu a nie oburzenia więc ok.

Gość Onn

Ta opowieść powyżej to jakaś żenada. .. cycki to se pokazuj swojemu w sypialni. Jesteśmy normalnym krajem i gdyby było tak ze każdy se zdejmuje co chce to dopiero masakra. Art51 kw. Zgorszenie w miejscu v publicznym

Gość Nonie

Koleżanka to erotyczna opowieści co i jak to może na inne portale. U nas się nie opala toples z szacunku. Nie życzę sobie takich widoków a szczególnie dzieci.  Ja bym zwrócił uwagę bo to dla mnie nie obycxajne w razie braku reakcji  policja

Gość Xqj

Koleżanka to erotyczna opowieści co i jak to może na inne portale. U nas się nie opala toples z szacunku. Nie życzę sobie takich widoków a szczególnie dzieci.  Ja bym zwrócił uwagę bo to dla mnie nie obycxajne w razie braku reakcji  policja

Ja rozumiem, że ktoś może mieć problem z własną nagością i zasłaniać to i owo ale że ktoś może mieć problem z cudzą? Nie życzysz sobie? Twój problem! Ja sobie mogę "nie życzyć" oglądać np. Twojej twarzy. No nie życzę sobie i już - pójdziesz sobie? Uszanujesz?

Gość Xqj

Ja rozumiem, że ktoś może mieć problem z własną nagością i zasłaniać to i owo ale że ktoś może mieć problem z cudzą? Nie życzysz sobie? Twój problem! Ja sobie mogę "nie życzyć" oglądać np. Twojej twarzy. No nie życzę sobie i już - pójdziesz sobie? Uszanujesz?