Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie fajne rozwiązanie na spacery dla niemowlaka i 1,5 roczniaka

Polecane posty

Gość gość

W domu mam dziecko w wieku 1,5 roku, wkrótce urodzę kolejne. Mały w dalszym ciągu jeździ w wózku, bo na własnych nóżkach po prostu idzie w swoją stronę (najczęściej w stronę środka jezdni...) i nie daje się prowadzić w żadnym konkretnym kierunku, od razu jest bunt i wrzask. Szukam pomysłów na wożenie jednocześnie dwójki dzieci, ale niekoniecznie wózka podwójnego, bo ile może jeszcze pojeździć w takim wózku? Pół roku może? Są inne ciekawe rozwiązania np. boczne dostawki-siedzonka, ale ceny... za 600 zł można znaleźć używane wózki podwójne z wszystkimi dodatkami. Są też podstawki na zasadzie platformy za wózkiem, na której dziecko może wejść, tylko nie wiem, jak to się sprawdza. Da się wtedy w normalny sposób prowadzić wózek? Czy musiałabym iść pochylona z maksymalnie wyciągniętymi rękami, żeby nie kopać w tą dostawkę nogami? Są jeszcze jakieś ciekawe rozwiązania? Szukałam jakiejś dostawki z przodu wózka, coś w stylu rowerka czy innego wozidełka, ale nie znalazłam.

Gość gość
Radziłabym jednak kupić podwójny wózek, dla twojej wygody. Na dostawkę zawsze przyjedzie czas.

Gość gość
My używamy ergonomiczne nosidełko TULA.