Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna? Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Szwagier ma problem. 2 tygodnie temu rozstał się z dziewczyną z którą był 8 miesięcy. Od tamtej pory nie daje mu spokoju... Jak ją na FB zablokował to zaczęła pisać z konta ojca... Pisał jej setki razy żeby dała mu spokój bo wszystko skończone (dziewczyna okazała się nie normalna jak zaczęła nim drygować i robić o wszystko awantury nawet tak absurdalne jak zakup słuchawki do prysznica która miała jakieś tam imie przez producenta i wybrał nie z jej imieniem - w skrócie absurd). Już przez kilka dni było lepiej ale znów od 2ch dni setki smsów na które on nie odpisuje jedne z groźbami drugie jaki to on nie super i sexie no i telefony od 7mej rano. Szwagier przez przypadek odebrał dzisiaj i się zaczęło że może na basen, spacer, lody pójdziemy? Oczywiście zbluzgał ją od najgorszych ale to nic nie dało bo zaraz pisała i próbowała jeszcze dzwonić... Jest to jakaś wariatka!!! Szwagier do mnie dzwoni co z taką zrobić ale wszystkie moje rady poszły na próżno i nie mam już sam pomysłu... Doradźcie bo to podchodzi pod nękanie

Gość gość
policja mu pomoże, niech zgłosi nękanie

Gość gość
a tak bardziej jak na razie spokojnie?

Gość gość
postraszyc ją policją, to jest stalking i ja bym się nie certoliła tylko postawiła przed nią funkcjonariuszy.

Gość gość
niech jej powie że ma hiva i nie mogą być razem albo że jest gejem

Gość gość
albo ty do niej zadzwoń że szwagier się powiesił albo co i nie żyje a pogrzeb już był

Gość gość
niech zmieni numer telefonu,

Gość gość
zmienic numer telefonu i ignorować ją. Jeżeli to nie pomoże tylko policja i zgłosić nękanie