Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie imiona żeńskie uważacie za ładne, z klasą

Polecane posty

Gość gość

nieobraźliwe, niepretensjonalne, pasujące wszędzie? Bo jest mnóstwo tematów o paskudnych imionach, tutaj wpisujcie więc te dystyngowane.

Gość gość
Katarzyna ponadczasowe, wystepujące praktycznie w każdym kraju: Catarina, Cátia, Katariina, Kaarina, Kaisa, Katri, Екатерина etc.

Gość gość
wg mnie Anna, Ewa, Marta, Kinga, Karolina, Emilia, Magdalena, Katarzyna, Małgorzata, Aleksandra

Gość gość
Piękne imiona to Amelia, Anetta, Helga, Malwina, Edyta, Justyna.

Gość gość
Katarzyna wstrętne, kojarzy się z katarem :O

Gość gość
Magdalena, Aleksandra, Katarzyna, Anna, Małgorzata, Hanna

Gość gość
Lilianna, Anastazja, Milena, Anna, Graciela i Gabriela

Gość gość
gość dziś Zawsze można się przedstawić Katrina, Kasia, Kaśka, Kati Tobie Edzia nic nie pomoże hehe

Gość gość
Paulina, Laura, Zuzanna i Ewa to piękne imiona, z klasą.

Gość gość
Aleksandra - piękne imię. Katarzyna - nie polecam. Byłem w podstawówce to wszystkie brzydkie dziewczyny zwały się Kaśka...

Gość gość
Amelia to imie z klasa? Ja piernicze, chyba pospolitej patologii polskiej, korzystajacej regularnie z mopsu :O imiona nikola, amelia, lena to standard imion plebsu.

Gość gość
Anna, Aleksandra, Katarzyna, Magdalena, Marzena

Gość gość
Katarzyna to strasznie pospolite imię, na pewno nie można powiedzieć, że z klasą

Gość gość
Karolina Aleksandra

Gość gość
Anna, Magdalena też mega pospolite

Joanna (Asia, Aśka, Joasia, Joaśka), Małgorzata (Gosia), Anita, Sylwia (lubię to imię bo znam naprawdę fajne dziewczyny o tym imieniu, może dlatego), Marta

Gość gość
pospolitość nie odbiera imieniu klasy! tak Katarzyna czy Anna zawsze będzie wyżej niż Nikola i Wanessa.

Gość gość
Kamila, bardzo delikatne i proste imię , noi rzadkie. Ładnie brzmią zagraniczne odmiany Kamilla, Camille.

Gość gość
Anna dostojne ale oschłe , zimne noi na końcu i tak Anna będzie Anią, Anulą, Aneczką. Katarzyna nie jest dostojne w żadnym przypadku, już najmniej z klasą. Kasia, Kasiula, Kasieńka. Mnie podoba się Letycja, Dagmara, Roksana, Olga, Kamila, Ewelina.

Gość gość
A dlaczego nie podoba się Katarzyna, czy przez rz, naprawdę nie lubicie polskości? :P Paulina, Anna.

Gość gość
Cecylia Helena Lidia Eunika Eulalia Karolina Julianna Paulina Felicja Laura

Gość gość
aleksandra, agnieszka, laura, emilia,

Gość gość
Tu nie o polskie litery chodzi, tu na kafe nie siedzą tylko i wyłącznie zakochane w zachodzie , ja już najmniej ale Katarzyna dla mnie nie ma brzmienia które miałoby klasę, zwyczajnie. Imiona z klasą powinny mieć nie tylko wysoki rodowód ;) ale też brzmieć pięknie a z całym szacunkiem ale rz nie dodaje polotu, lekkości i finezji. Mogą kogoś śmieszyć moje argumenty ale jestem estetką z natury więc mam swoje utarte wydumania i skojarzenia.

Gość imienne kretynki jesteście
Katarzyna nie bo nie i już :o jest pospolite i w naszych czasach nosiła poza tym nikt nigdy nie mówi Katarzyna tylko Kaśka, Kasia, Kacha BLEEEE! FUJ! a jaracie się tą KATARZYNĄ jakby było czym. która z was mówi Katarzyna? no błagam Podobnie jest z anną co z tego, że niby ładne jak nikt tak nie mówi zostaje zatem Ania, Andzia :o Skąd takie uwielbienie dla tych imion, a wstręt do obecnie modnych? bo same macie tak w większości na imię jak nie Kachy to Andzie albo jakieś inne wstrętne Madzie, Gośki i Moniki :o a prawda jest taka, że imie jak imię jednemu się podoba drugiemu nie. Same macie imiona nadawane w fali narodzin lat 70 tych, 80tych i 90tych, imiona nadawane wręcz fabrycznie, a oburzacie się, że ktoś daje Julia, Maja czy Amelia i w kółko te same imiona. Ciekawe czy do swoich nudnych mamusiek bez pomysłu i polotu też się tak plujecie :D

Gość gość
Mnie też Katarzyna kojarzy się z dziewczyną i chusteczkami do nosa albo jakąś kurtyzaną , wszak wszystkie Catariny to były lekkie damy.

Gość gość
18:03 Fakt. Choć kojarzy się z carycą Katarzyną, to samo w sobie jest zwyczajne. "Podobnie jest z anną co z tego, że niby ładne jak nikt tak nie mówi zostaje zatem Ania" Przecież zdrobnienie nie musi być dostojne.