Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie rozalia cecylia klara helena

Polecane posty

Gość gość

konstancja a moze inne?

Gość gość
ja mam Helenę. piękne imię. 90% ludzi, którzy dowiadują się o tym, jak córka ma na imię reagują szczerym zachwytem :-) Pojedyncze przypadki były na nie ze względu na inne preferencje-skłaniali się raczej ku nowoczesnym, modnym imionom ;-) Imiona moich córek pasują do nazwiska, a teraz, im są starsze...mam wrażenie, że i do nich idealnie ;-) Powodzenia, wszystkiego dobrego!

Gość gość
Mam Rozalię. Na pocztku ciąży nikomu sue nie podobało. Teraz gdy Rozalia jest jyz duza zachwycają sie jej imieniem

Z tych które wymieniłaś najbardziej podoba mi się helena, a najmniej Klara, może dlatego, że jak byłam mała, to tata prześmiewczo na mnie czasami wołał " klara gitara" i doprowadzał mnie tym do wściekłości. ( oczywiście nie mam na imię Klara)

Gość gość
Rozalia to piekne imie.

Gość gość
Podoba mi się Cecylia, Rozalia, Klara w miarę. najmniej Helena, bo kojarzy mi się z jedną osobą.

Gość gość
Klara jest paskudne, staroświeckie. Czy komuś się tęskni za latami 20? Może wehikuł czasu? Dramat z tym imieniem...moja znajoma dała tak na imię dziecku i nie wróżę tej małej fajnego życia z takim imieniem. Klara chara.

Gość gość
helena kojarzy mi sie z grupaska, cecylie beda przezywac cycylia cyc i tym podobne. Rozalia ujdzid, chociaz dla mnie babcine imie, Klara bardzo ladne. I tylkp nie Konstancja!!

Gość gość
klara i lucja sa najlepsze a co do heleny to zdrobnienia hela czy helusia mowia same za siebie.....bleee

Gość gość
Klara znaczy słońce, a Helka jak Helka jednym się podoba innym nie. no mi się nie podoba. Rozalka też takie sobie. Zamiast Cecyli już bym wolała Celestynę. No każdy ma inny gust i bardzo dobrze.

Gość gość
Helena! Rozalia, Cecylia i Konstancja mi się nie podobają, a Klara nie wiem czemu kojarzy mi się z koniem... Oczywiście, nie chcę nikogo urazić, komuś mogą się one podobać... A Helena jest piękne, tak samo jak Alicja :)