Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam wzbudzić w nim zazdrość a on sie przez to odsunął

Polecane posty

Gość gość

Chciałam żeby był tylko delikatnie zazdrosny i np pisałam przy nim smsy i się usmiechałam i takie tam, a teraz nie wiem czy sie o to nie obraził bo jakby mam wrazenie sie ode mnie troche odsunał :( Myslałam, ze to wywoła dobry efekt, a wywołało chyba odwrotny... Jak to odkrecic? Nie robił mi jakiś awantur, ale jakieś aluzje, że chyba mam innych adoratorów, a teraz nasze relacje sie jakby ochłodziły ... Kurde i co teraz?

Gość gość
skoro chcialas wzbudzic zazdrosc to znaczy, ze nie bardzo o ciebie zabiegal. on z kolei nie bardzo zaregowal na twoje prowokacje, co chyba znaczy, ze nie bardzo mu zalezy.

Gość gość
Zaragował na prowokacje bo rzaeczywiście stał się zazdrosny, ale teraz przez to sie ochłodziło między nami... Kurcze, tak sie zastanawiam, ze moze to jednak był bład bo mówił, ze była go zdradzała i takie tam W kazdym razie na ta moja prowokacje troche sie wkurzył bo powiedział cos w tylu, ze pewnie sie z innymi umawiam

Gość gość
No to po ptokach, już ci nie zaufa.

Gość gość
Jak się z kimś chcesz zadawać, to zabawa w jakieś manipulacje jest chora, a wiadomo że z chorej relacji lepiej się wycofać.

Gość gość
Ale ja to teraz chce jakoś odekecić tylko nie wiem jak :O Mam to co chciałam bo faktycznie był zazdrosny, ale ja myslałam ,że na niego to zadziała pozytywnie i mobilizująco, a chyba sie troche zniechecił :( A przynajmniej mam takie wrazenie ,ze mi teraz mniej ufa

Gość gość
Ale też nie zrobiłam nic takiego strasznego tylko wspomniałam o jakimś koledze ,ze jest miły i pisałam te smsmy przy nim. Nie mowiłam do kogo ,ale pisałam i sie usmiechałam. I to wystarczyło żeby sie wkurzył

Gość gość
Robiłaś to celowo. Moim zdaniem to było coś złego. Co do odkręcenia, to nie wiem czy opowieść o tym go uspokoi, niektórzy ludzie nie lubią takich akcji, grania na cudzych emocjach, a inni bardzo by docenili gdybyś opowiedziała szczerze o swoich uczuciach i motywach.

Gość gość
hmmm to myslicie ,ze powinnam z nim szczerze pogadac? Niestety byo widać ,że jest zadzrosny choc on tak ławto nie okazuje złości czy jakiś uczuc... Wiec szczerze porozmawiac tez nie jest z nim łatwo Kurde nie wiem co teraz zrobić :O Chciałam dobrze,a przegiełam Ostatnio był bardzo czuły i miałam takie wrazenie ,ze zaczyna mu zależeć, chciałam to podsycic jeszcze bardziej żeby był o mnie zazdrosny i zwariował na moim punkcie ,a tu nie wiem co on teraz sobie mysli :O Ale rzucał takiemi tekstami w stylu " o to widze ze nowi adoratorzy" itd :( Przesadziłam...

Gość gość
Zrobiłaś źle, ktoś ci nagadał głupot że takie zachowanie sprawi że facet będzie jeszcze bardziej zabiegał, a guzik prawda. Zraziłaś go do siebie bo pomyślał że kręcisz z nim i z innymi. Jak chcesz załagodzić sytuację to przejdź do drugiego etapu czyli weź mu do ust lub daj się przelecieć.

Gość gość
Szczera rozmowa. I tyle. Będzie co będzie

Gość gość
17:51- ale my sypiamy ze soba już :) tak właśnie koleżanka mi doradziła, ze w facetach czasem trzeba wzbudzić zazdrość żeby nie byli do konca pewni itd i teraz to chyba pogorszylo sytuacje zamiast poprawic, swietnie...

Gość gość
pogadaj z nim szczerze

Gość gość
a ja uważam, że zniechęciło go nie to, że sobie tam z kimś pisałaś, tylko , że WYCZUŁ, że to celowa gierka z Twojej strony. Moim zdaniem inaczej to by wyglądało, gdyby naprawdę były powody do zazdrości, nie inspirowane przez Ciebie celowo (np. jakiś facet Cię zagadywał) - wtedy podziałałoby to na niego mobilizująco, byc może. Jeżeli wyczuł, że się nim bawisz, może to powodowac w nim negatywne emocje - nie ufa Ci tak bardzo, obawia się zranienia, obawia się, że jest on bardziej zaangażowany niż Ty i się dystansuje. Z drugiej strony chce Ci pokazac, że takie gierki na niego nie działają, bo jeżeli zareagowałby do końca tak jak sobie to wymyśliłaś, nagrodziłby Twój wysiłek i Ty byś robiła tak dalej w przyszłości.

Gość gość
Nie wiem tak naprawdę czym się zniechecił, ale zapytał z takim wyzutem " co nowy adorator?" czy cos takiego jak słyszał ,że przychodziły te smsy :( Zastanawiam sie jak to teraz odkręcić i czy w ogóle się da. Z nim czasem trudno o szczera rozmowe bo jest dosc zamkniety w sobie tzn w tym sensie ,ze ciezko z nim pogadac np o uczuciach bo on powie, ze wszytsko jest ok nawet jak nie jest. taki typ :O

Gość gość
Poza tym co innego jakby tak jak piszesz jakiś facet do mnie zagadywał - bo wtedy nie miałabym przecież na to wpływu, a on teraz może myśleć, ze ja kogoś innego mam czy co...

Gość gość
I tak właśnie kończą się idiotyczne babskie gierki, masz nauczkę na przyszłość!

Gość gość
jak i idiotyczne meskie gierki facetow, plec niestotna zgadzam sie z gosc 20:00!

Gość gość
gosc 20:12