Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

I am different

Dziewczyny z podkarpacia, są najpiękniejsze..

Polecane posty

Wszędzie piszecie, że dziewczyny i kobiety mają w głowie tylko pieniądze i lenistwo. Cieszę się z tego, że tutaj mieszkam. Dlaczego? Tutaj takich dziewczyn, o których Wy piszecie, po prostu nie ma. Może zdarzają się wyjątki. Poza tym o pieniądzach, każdy myśli. Ale Wasze 'pretensje' i wrzucanie wszystkich do jednego worka, są naprawdę dziwne. Chyba, że tak jak mówię i na podkarpaciu można tylko spotkać 'prawdziwe' dziewczyny..

Gość gość
Nieprawda. W opolskim też są prawdziwe dziewczyny. Masz racje że zawsze zdarza sie wyjątki bo to tak jakbyś powiedział że w twoim województwie nie ma żadnego menela. Ale u mnie też jest przyjemnie jeżeli chodzi o kobietki :)

Gość gość
A jecie ku/pę?

Gość gość
Ja też mieszkan na podkarpaciu i potwierdzam, stwierdzenia autora :D

Gość gość
Chociaż z drugiej strony to nie ma żadnej części kraju, gdzie dziewczyny mają w głowie tylko pieniądze a poza pieniędzmi, wielką pustke. Takpisza niektórzy czyli pryszczate prawiczki, które nie potrafią znaleźć dziewczyny i są odrzucani przez wszystkie z powodu swojej obszczymurności i wieśniactwa

Gość gość
Up ja nie jestem prawiczkiem ale pisze tak o dziewczynach że są puste i beznadziejne bo to jest prawda. A prawiczkiem jakoś nie jestem i to pryszazatym

Gość Laura2777777
To prawda bo ja pochodzę w podkarpacia ;) teraz mieszkam w Wawie i doceniaja moja urode ;)

Gość gość_ona23
Moze i cos w tym jest- chociaz ja jestem kobieta wiec raczej patrze na facetow i moj narzeczony jest z podkarpacia (Dynow) i szczerze na Mazowszu nie ma takich facetow jak on :D

Gość gość
Prawda- z podrapacia, lubelszczyzny i podlasie bo to wschód i są naleciałoście genów ze wschodu, a z zachodu to z Niemiec itd ;) Nie ma oczywiscie reguly ,ale przeważnie tak jest w jakis terenach przygranicznych , przeciez granice w historii sie przesuwały

Ale ja nie mam na myśli samego wyglądu.. Tylko ze względu na to, o czym wszędzie trąbią jakbyś faceci, że kobiety to puste; leniwe; mające tylko pieniądze w głowie, szmaty. Tutaj tak nie jest.

Gość gość
gość dziś - najpierw się podszkol a potem wypowiadaj. Akurat na terenach zachodnich mieszkają przeisedleńcy ze wschodniej Polski, która po wojnie weszła w granice Ukrainy, Litwy . A nie potomkowie Niemców :o