Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdywieszzadużo

Wiem coś czego wolałabym nie wiedzieć.

Polecane posty

Gość gdywieszzadużo

Mąż mojej znajomej prowadzi niewielką hodowlę psów. Ostatnio oszczeniła im się suczka i myśleliśmy z mężem, by wziąć od nich szczeniaka. Koleżanka przez telefon podała mi adres strony, gdzie wystawili ogłoszenia ze zdjęciami szczeniąt. Obejrzałam i jeden piesek bardzo mi się spodobał. Wieczorem chciałam pokazać te ogłoszenia mężowi, by obejrzał zdjęcia szczeniąt. Ale za cholerę nie pamiętałam adresu ogłoszenia a przez wyszukiwarkę w portalu ogłoszeniowym nie mogłam znaleźć. Pamiętałam, że w ogłoszeniu podany był numer telefonu męża koleżanki i pomyślałam, że jak wpiszę numer w "" w google to może wyszuka mi stronę aukcji. No i wyszukało. Ale kilka pozycji niżej zobaczyłam, że wyszukało numer telefonu również na jakimś portalu erotycznym? Kierowana niezdrową ciekawością weszłam w ten link i zbaraniałam. Było to ogłoszenie na spotkania sponsorowane... i to bynajmniej nie mąż koleżanki szukał panienki... tylko jakaś pani w wieku 60+ szukała młodszego pana w wieku 35 - 50 na dyskretne spotkania sponsorowane. I mąż koleżanki zgłosił swoją kandydaturę (zadbany, przystojny, wysoki, brunet, lat 39, delikatny, dyskretny, ble, ble, ble tel.XXXXXXX, cena do uzgodnienia). I to było 8 m-cy temu. Masakra. Nie wiem czy mąż ją rzeczywiście zdradza za kasę ale głupio mi, że wiem o tym ogłoszeniu. Pracuje z nią w jednym biurze. Codziennie ją widuję. Nie wyobrażam sobie, by jej o tym powiedzieć a jednocześnie jak na nią patrzę to strasznie mi jej żal. Nikomu o tym nie powiedziałam, tylko mój mąż wie. Też jest w szoku bo znamy dość dobrze obydwoje i nieswojo nam z ta informacją. Co byście zrobili?

Gość gość
No cóż,lepiej jej o niczym nie mów. A to jest właśnie jeden z przykładów jak ciekawość to droga do...

Gość gość
Powiedz koleżance. Ja bym powiedziała.

Gość gość
Kilka lat temu z koleżanką miałyśmy podobny dylemat, widzialysmy narzeczonego znajomej calujacego się z inną. Trochę debatowalysmy czy powiedzieć i w końcu koleżanka powiedziała. Dodam że facet typ z wyglądu poniżej średniej i taki hmm prosty. No i ta dziewczyna zarzuciła koleżance że kłamie, że chce go itp. Była agresywna i bardzo niemiła. Potem doszlysmy do wniosku że ma na co zasłużyła.

Gość gość
hmm.. szczęśli Ci którzy nie wiedzą za wiele..