Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magnez w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj na wizycie kontrolnej w 14 tygodniu lekarka kazała mi kupić i zażywać magnesium na wyregulowanie pracy jelit ponieważ mam okrutne zaparcia a domowe metody typu sliwki i dieta nie działają. Pytanie tylko czy kupic ten magnez z witaminą b6? Czy któraś z mam brała magnez tak wczesnie czy raczej dopiero w sytuacji skurczów?

Gość gość
Ja bralam bo miałam skurcze i bralam b6forte z tego co wiem zawsze przepisują b6 i jeśli dretwieje cialo to też raczej to chyba nieuniknione i w koncu w ktoryms momencie ciazy kazda bedzie brala a bierzesz takie ogólne witaminy? Bo tam też jest magnez na pewno Ci nie zaszkodzi ją bym zaczęła od picia wody wysokomineralizowanej a magnez kupiła jakiś słaby i brała np. Cco dwa dni

Gość gość
No kazała mi brać 3 razy po 2 tabletki bo te zaparcia mam straszne i strasznie przez to twardy brzuch

Gość gość
Na pewno Ci nie zaszkodzi magnez nie na zaparcia tylko na stawiający się brzuch ale zaparcia mogą się również do tego przyczyniać bierz magnez jego nie da się przedawkowac a na zaparcia jedź codziennie activie niestety zaparcia mogą trwać całą ciaze

Gość Żaneta85
Ja brałam magnez na potworne skurcze łydek. 2 tygodnie brania i było po sprawie. Kupiłam sobie wtedy chela-mag b6 i do teraz biore i najlepsze jest to, że sen mi się dzięki temu też poprawił :)