Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie zostawil dla "mojego dobra"

Polecane posty

Gość gość

Czesc to moj pierwszy watek na forum. Nie mam z kim pogadac o moim problemie bo cala sytuacja jest tajemnica. Od ponad pol roku spotykam sie ze starszym facetem. Ja mam 21 on 37 lat. Na poczatku spotykalismy sie tylko na seks. Po jakims czasie on powiedzial ze sie we mnie zakochal I ja w nim tez. Spotykalismy sie I bylo nam cudownie w lozku. Jednak od jakis 3 tygodni nie widzielismy sie. On bardzo duzo pracuje na budowie itd. Ale pisal do mnie codziennie ze teskni ze ma na mnie ochote ze jestem cudowna itd. Mowil ze przyjedzie ale nie przyjezdzal, w koncu zadzwonil obiecal ze przyjedzie do mnie na cala noc (po raz pierwszy, na noc nigdy nie zostawil) I ze ugotuje mi cos dobrego. Nie przyjechal bo zasnal padniety po pracy. Na drugi dzien napisal esa ze jest dla mnie nie odpowiedni, ze ja zasluguje na kogos lepszego I nie powinnam czekac az on sie laskawie pojawi. Nie wiem co mam zrobic. Napisac mu ze tesknie I mimo ze nie ma czasu to chce sie nadal spotykac? Czy olac go skoro przez 3 tyg nie znalazl dla mnie godziny to wcale moze mu nie zalezy? Dodam jeszcze ze mowil ze bardzo chcialby sie ze mna nadal spotykac ale nie ma czasu jest ciagle zmeczony I tylko sprawia mi ciagle pezykrosc a ja marnuje przez niego swoja czas. Fakt ze jestem zla jak on mi obiecuje a potem I tak nic z tego nie wychodzi ale moze powinnam byc wyrozumiala I cierpliwie czekac czy moze dac sobie spokoj I zachowac godnosc I piwrwszy do niego nie pisac? Wiem ze nigdy nie bedziemy w zwiazku ale nadal chce sie spotykac z nim....

Gość Raficzek
Czekaj z wypiętą dupą aż przyjedzie debilko ....

Gość gość
pobzykal i mu sie znudzilas tak to nalezy interpretowac skarbie

Gość Ougust
Poprzednicy malo kulturalnie przekazali Ci pewna prawde. Koles sie Toba zabawil a teraz wraca do zony.

Gość gość
alez malo kulturalne jest zachowanie a nie jego interpretacja koles pod czterdziestke wyrwal naiwna malolate na kilka numerkow i twoim zdaniem jak to nalezy zinterpretowac aby bylo kulturalnie? kochanie, nie martw sie on to zrobil dla twojego dobra? :D, :D, :D

Gość gość
igon@poczta.fm chcesz o tym pogadac napisz. Tutaj nie ma warunkow do takiej rozmowy

Gość gość
"Dla twojego dobra" czyli nie chcę z tobą być bo wolę inną. Co tu więcej tłumaczyć.

Gość gość
Dzięki muszka :)

Gość gość
wiesz gdzie mieszka? zaskocz go wieczorem pod brama/drzwiami. od razu wszystkiego sie dowiesz

Gość Iczi
Mysl o sobie , nie licz na niego