Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIENAWIDZĘ ludzi!!!

Polecane posty

Gość gość

Coraz bardziej uwazam ich za p************h. Im dluzej zyje na tym swiecie, tym mam o wielu z nich gorsza opinie. Do oceniania pochopnie i z miejsca i krytyki (mam na mysli niekonstruktywna) wszyscy PIERWSI, chyba radoche im sprawia mowienie roznych rzeczy komus innemu, zeby zapomniec o tym, jak sami sa nedzni. Sa tez nieraz okrutni, dbaja glownie o swoj tylek i jeszcze sie oburzaja, ze ktos tego nie akceptuje i im mowi to wprost Poza tym takie inne dosc czeste rzeczy jak nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem i wyciagania logicznych wnioskow (nie zrozumcie mnie zle, nie uwazam ze ja jestem geniuszem, ale ostatnio spotykam sie z takimi bezmyslnymi przypadkami, ze mozna rece zalamac..), nieumiejetnosc normalnej dyskusji i uzywanie argumentow ad personam, aby za wszelka cene obronic swoj pseudohonor etc.

Gość gość
1. tez jestes czloweikiem 2. Po co piszesz na forum spolecznoisciowym do ludzi, skoro ich nienawidzisz?

Gość gość
Kiedys troche inaczej myslalam, myslalam, ze ludzie sa dosc sensowni, ze swoimi malymi wadami, a ci rypnieci to mniejszosc. Teraz powoli sie odwraca..

Gość gość
1. Owszem, i nie zaprzeczam, ze mnie tez ktos moze uznac za j******a. A poza tym mi chodzi o spora ilosc ludzi - nie o wszystkich (choc oczywiscie watek zawiera uogolnienie). Az taka uprzedzona (jeszcze) nie jestem :) 2. Bo moze znajdzie sie ktos, kto zrozumie, o co chodzi ;)

Gość gość
i masz racje

Gość gość
Obracasz sie w kiepskim towarzystwie. Zmień i bedzie ok.

Gość gość
ja doskonale rozumem o co chodzi i dlatego wchodzę na forum bo w realu nie sposób pogadac.

Gość gość
Ja mówię o zupelnie innych ludziach niz moje towarzystwo (mam waskie i sprawdzone grono znajomych) Ach, kolejna wada ludzi - mysla ze wystarczy ogladac czubek wlasnego nosa i zycia, aby bylo dobrze :D akurat przypadki beznadziejne, z jakimi sie stykalam ostatnio, to byli: kupujacy cos ode mnie, ludzie w pracy. A nawet ludzie na forach internetowych

Gość gość
Na forach też sie zachowuja jak nienormalni i to nieraz. Ale ich o wiele latwiej unikac, ignorowac :)

Gość gość
ja też nie

Gość gość
niestety sama prawda

Gość gość
Masz rację, mam identyczne odczucia. Najgorzej mają osoby, które samodzielnie dokonują oceny wszystkiego i nie myślą tak, jak im inni każą. Już nie mówiąc o tych, którzy nikomu nic złego nie robią, wtedy odbierają to niemal jako sygnał do bezkarnego pastwienia się. Nic z tego nie mają ale wystarczy jeden dureń i znajdzie się setka podobnych, którzy go wesprą w kłamstwach, oszustwach i przekrętach i ani jednej osoby, która pomoże pokrzywdzonemu.

Gość gość
Ostatnio na jednym forum zadałam zwyczaje pytanie. I jak zareagowali? Wyśmiali i stosowali przytyki (a pytanie było normalne, po prostu miałam pewne obawy o coś, niektórych zdaniem przesadzałam - ale chyba kazdy jest inny i ma swoje granice, prawda? To chyba łatwo zrozumieć? A oni od razu dokonali oceny (pochopnej, bo to wiele ze mną całą wspólnego nie miało) i sprawili, że przez chwile poczułam się jak zjeb. Teoretycznie normalne forum. Ale za chwile się ogarnęłam, tymi pasożytami nie ma co się przejmować.

Gość gość
Aha, i obawy dotyczyły czegoś ciut poważniejszego, nie chodziło o jakąś trywialna sprawę

Gość gość
<  A oni od razu dokonali oceny (pochopnej, bo to wiele ze mną całą wspólnego nie miało) i sprawili, że przez chwile poczułam się jak zj**. > Tu opisałaś sens życia większości osobników rodzaju ludzkiego. Żyją, by gromadnie atakować wybraną jednostkę i obserwować jak ofiara maleje w oczach, wyszukują objawy strachu, z satysfakcją wbijają kolejne szpile o ile nie zasadzają prawdziwych kopów i ściskając swoje zakłamane wary i mrużąc gadzie ślepia patrzą, jak reagujesz ewentualnie myślą, co powiedzieć, by ofiara czuła się jak śmieć - czyli to, czym oni są.

Gość gość
Na tym forum kiedyś w kontekście zupełnie innym niż przywary rodzaju ludzkiego kafeterianka opowiedziała historię, że w okresie rekonwalescencji po ciężkim wypadku, gdy źle wyglądała, znajomy z pracy wyśmiewał ją w oczy, że wygląda jak 80 latka. To są ludzie???

Gość gość
to nie są ludzie.

Gość gość
To kto dziś zna kogoś zasługującego na miano człowieka?

Gość gość
Ta cisza brzmi niepokojąco.

Gość gość
Są ludzie i jest człowiek. :P

Gość gość
Ważne starać się nie zmienić pod wpływem takich degeneratów. Wiadomo, że ludzie się zmieniają, a pewne zachowania trzeba skorygować, by uniknąć dawania psycholom kolejnych okazji do wyżywania się. Jednak warto mieć na uwadze, by nie stać się jednym z nich i nie stracić nadziei na lepsze jutro. To czego idioci pragną, to by ofiara stała się wystraszonym strzępkiem człowieka.

Gość gość
Nienawidzę Dudy i zarazy Pisu życzę ,żeby im terroryści ścięli głowy

Gość gość
Ja z kolei, choć mnóstwo razy zawiodłam się na ludziach - nie mogę powiedzieć, że ich nienawidzę. Mam natomiast złe zdanie o ludziach ( w ogólności), tzn. że są fałszywi, interesowni i chamscy.