Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę sexu w łóżku. Orgazm mam tylko gdy uprawiam sex w plenerze

Polecane posty

Gość gość

gdy moj facet bzyka mnie na masce auta albo na łące w gęstej trawie, na łonie natury, seks w łózku jest beznadziejny, purytański i plebejski

Gość gość
Ciesz sie. Prawie polowa Polek nie wie co to Orgazm. Nigdy go nie miala. Moze wlasnie dlatego, ze nigdy nie byly na tyle odwazne, zeby powiedziec swojemu facetowi na spacerze w parku lub w lesie czy nawet na lace - wez mnie teraz. Tu i teraz! Moja znajoma powiedziala mi raz, ze jej maz kocha sie z nia raz na dwa tygodnie i tylko przy zgaszonym swietle i zaslonietych zaluzjach. Po naszej rozmowie chciala mu wziac do buzi ale sie nie zgodzil, to kiedys jak spal zrobila to z rozkosza ale gdy sie maz obudzil wyzwal ja od... najgorszych... Czy to jest sex? A wiec ciesz sie twoim orgazmem. Ja dostaje wszedzie. I w trawie i w lozlu. A jak mi chlopa brakuje zrobie sobie sama. Ostatnio np. jak wracalam sama z roboty w niemczech obserwowalam mlodych ludzi jak sie piescili po cichu w autobusie. Nie wytrzymalam. Ona jemu buzia a ja sobie reka zrobilam dobrze. Pozdrawiam i zycze wiele i wszedzie.