Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile sobie pozwolić na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość gość

W przyszłym tygodniu spotykam się z facetem poznanym w internecie. Znamy się od jakichś 4 miesięcy, wymieniliśmy się fotkami, gadaliśmy na skypie, więc wiem że nie jest jakimś podstarzałym zbokiem :) Zresztą spotykamy się w miejscu publicznym. Mieszkamy w innych miastach, więc przyjadę do niego pociągiem (on chciał przyjechać do mnie, ale ja nalegałam byśmy zrobili na odwrót). Zastanawiam się na ile mogę sobie pozwolić na pierwszym spotkaniu. Jest to interesujący facet, ma 23 lata, a ja 19 i po wakacjach zaczynam studia w mieście, gdzie on również studiuje. Więc jest to znajomość z jakąś tam przyszłością. Dlatego nie chciałabym być u niego skreślona po 1szym spotkaniu. Ale nie ukrywam ze jednak rok bez życia erotycznego zrobił swoje i- najchętniej, choć wiem jak to zabrzmi- poszłabym z nim do łóżka. Albo chociaż pocałowała go, nie wiem, cokolwiek. Jak myślicie- ile wypada mi na pierwszym spotkaniu by coś z tego wyszło?

Nigdy nie spotkałaś faceta i poszłabyś z nim do łóżka? Dziwne.

Gość gość
zależy od tego faceta, naprawdę. ja poznałam mojego w klubie, gdzie nasz pierwszy kontakt polegał na tym, że wsadziłam mu język do gardła :) jesteśmy razem 9 miesięcy. ale na pierwszej randce dałam mu tylko małe cmoknięcie pod koniec :) generalnie, to większość raczej cię skreśli.

Gość gość
Nie spotkałam go, ale dużo rozmawialiśmy, przez te 4 miesiące niemal codziennie, często na skypie i stąd wiem że jesteśmy pokrewnymi duszami. Lubimy wiele podobnych rzeczy. Poza tym pociąga mnie nie tylko jego wygląd ale też charakter

Gość gość
seks na pierwszej randce to duze ryzyko ukladu na seks bez zobowiazan, albo zaliczy cie i rzuci, albo moze cos z tego byc... ja kiedys tak ''eksperymentowalam'', bylam dosc glupia i naiwna i nie tędy droga, jak facet zje od razu ciastko to nie ma ochoty na obiad :)

Żaden komunikator nie oddaje rzeczywistości, spotkania w realu. Wybieganie myślami daleko w przyszłość to błąd.

Gość gość
pokusa jest ogromna, potrzeba potrzebą, ale lepiej nie ryzykuj albo zrób to, mając jednak w głowie różne scenariusze...