Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego cale zycie, to znaczy ponad 30 lat, jestem sama?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego?

Gość guest11
zapytaj Krzyszofa Jackowskiego

Gość gość
Nie martw sie inni spotykają drugą połówkę szybciej inni poźniej;/ bedzie dobrze!!!!

Gość gość
Dla mnie nie ma zadnej polowki.

Gość gość
Każdy gdzieś ma swoją połówkę, znajdzie się...:)

Gość gość
ja 25 i też, jestem piękna, mądra, ponoć naj naj, i co z tego, wybieram niewłaściwych mężczyzn non stop oto cała istota mojego problemu, a ci co wybierają mnie zwyczajnie mnie nie interesują, mam wrażenie, że związek z kimś takim oznaczałby związanie się z rozsądku, to tak jak życie w klatce, wolę być sama, nie ma dla mnie wyjścia, przynajmniej ja póki co średnio go widzę. Ale przynajmniej znam powód, byc moze zmieni się coś w tej kwestii... choć właściwie to całkiem dobrze mi samej, ale czasem myślę by spróbować by przekonać sie jak to jest.. a Ty? czemu jesteś sama? na pewno też jakaś przyczyna powód tego jest, i na pewno da się ten problem jakoś rozwiązać, musisz tylko chcieć, i zaczać robić jakieś kroki w tym kierunku..

Gość gość
Powody na pewno sa, ale nikt przeciez nie jest idealny, a inni jakos kogos znajduja.

Gość gość
chodzi mi o powody raczej wewnętrzne, przekonania, które nie pozwalają Ci się zdecydować na związek, albo na wybór właściwego partnera itp

Gość gość
To raczej nigdy nie byla moja decyzja. W moim zyciu podobalo mi sie 2 albo 3 mezczyzn, ale bez wzajemnosci. Inni tez sie mna nie interesowali. Nigdy nie bylam na randce, itd.

Gość gość
Ja tez nie mam nikogo i nie mialem a juz 22 za soba :) No i nie ma kto mi myć k/u///ta///sa jakaś niewolnica by się przydała w zamian by dostała w p//ys//k :)

Gość gość
Niektorzy tak maja.