Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega mi powiedzial,ze nie znajde sobie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

niczego mi nie brakuje -wg innych jestem ladna , zdolna, ciepla, inteligentna ale wg mnie trochę psychopatka-nie bede sie rozpisywac,ale mam takie objawy... bardzo umiejetnie manipuluje innymi . Jednak czasami problemy mi się spiętrzą i tracę kontrole nad sobą, wtedy pokazuje humorki, na co dzien udaje pokorna a taka nie jestem, egoistka ze mnie straszna,i wlasnie w takim stanie pokazałam sie koledze-stwierdzil,ze nie mam szans na faceta z taka osobowoscia. powiedzial to z taka odraza:o az mi sie przykro zrobilo nie jestem histeryczka ale mam swoje zdanie, czasami ,rzadko ale potrafie manipulowac,wymuszac placzem czy niezadowoleniem cos co chcę czy tez nie...wniosek,faceci potrzebuja kobiet z ktorymi bedzie im wygodnie

Gość gośćmigotka
Nikt nie chce się męczyć . I tu chodzi o zwykle wlasne szczęście . Tez bym się nie chciala wiązać z kimś roszczeniowym, chumorzastym czy manipulujacym

Gość gość
wnioskując po tym, że piszesz jak rozkapryszona gówniara, stwierdzam, że do końca podstawówki mogą się Tobą jarać, ale zawsze znajdzie się jakaś ładniejsza, skromniejsza i ciekawsza dziewczyna od Ciebie więc kolega mógł mieć racje :D

Gość gość
a co, faceci mają byc z kimś, z kim nie będzie im dobrze i wygodnie? W imię jakiego niby wyższego celu? Chyba taki jest cel związku, żeby z kimś było lepiej niż samemu, żeby wzajemnie się uszczęśliwiać. A trudno mowić o szczęściu w związku z osoba z takimi cechami jak twoje.

Gość gość
Toć to jakieś dziecko :D

Gość gość
Z tego co napisałaś wynika, że jesteś niezrównoważona.