Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelnanadziei17

Czy to implantacja zarodka?

Polecane posty

Witam Drogie Panie ! Potrzebuję pilnej pomocy. Otóż mam nieregularne cykle,które już powoli się normują. Ostatnią miesiączkę miałam 10 lipca więc z moich wstępnych wyliczeń wynika że następna miesiączka powinna pojawić się mniej więcej 7 sierpnia. Od wczoraj podejrzewam że coś nie jest tak jak być powinno gdyż właśnie wczoraj zauważyłam że sutki przybrały ciemniejszą barwę i brzuch tak jakby spuchł mi na dole.Nic po za tym się nie działo w sumie oprócz tego że sikam od tygodnia co 15 minut. Myślałam że to zapalenie pęcherza ale teraz już nie jestem tego pewna. Dzisiaj w pracy a właściwie z wczoraj na dzisiaj dziwnie mdliło mnie od wody mineralnej,nie mogłam nawet znieść tego zapachu,gdzie w sumie woda jest bezwonna..pobolewał mnie brzuch i właśnie myślałam że to na okres. Miałam wrażenie że go dostałam a w łazience wielkie zdziwienie...Na majtkach coś w rodzaju różowego twarogu,pierwszy raz widziałam takie zjawisko i skojarzyłam sobie to z implantacją zarodka(czytałam gdzieś że podczas tego procesu może występować śluz zabarwiony krwią czy coś takiego ). Później już nic nie wystąpiło oprócz tego że w domu z jakąś godzinę temu bolał mnie brzuch, okresu nadal nie ma , żadnej wydzieliny, kuje jakby w jajniku ale jednak odczuwam to pod żebrem. Dopatrzyłam się dodatkowo że na brodawkach mam liczne hmm..grudki? a na piersiach niebieskie żyły jakieś różowe kreseczki jakby rozstępy chociaż do dzisiaj nie wiem jak te rozstępy dokładnie wyglądają. Nie wiem może panikuję i to sobie wmawiam ale strasznie mnie to niepokoi. Próbując racjonalnie myśleć doszłam do wniosku że to chyba nawet za wcześnie na takie objawy ciążowe aczkolwiek każda ciąża jest inna i są wyjątki odbiegające od normy. Co o tym myślicie? Czy ciąża jest możliwa ?

Gość gość
"Czy ciąża jest możliwa ?" Seks bez zabezpieczenia=możliwość ciąży.

Gość gość
a nie przyszło Ci do głowy, żeby zrobić test lub pójść na betę? To by rozwiało wszelkie wątpliwości. Skoro nie masz nadal okresu, to nie wiem na co czekasz.