Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dziewicą mowie zdecydowanie Nie chce pogłębiać upadku moralnego

Polecane posty

Gość gość

Nie odmawiam wam tez szczescie nie bede was oceniac ale w moim typie sa kobiety które sie szanuja i czekaja z sexem do slubu :) ponieważ tu powstaje pewien problem normalny i psychiczny a zrazem mentalny bo osoba z która człowiek się zwiąże żeby żył w zgodzie ze swoim sumieniem taka osoba musi być nie powtarzalna a kobieta która miała już kilku facetów za sobą jaka może mi dać nie powtarzalność sorry drogie panie chodź was bardzo szanuje nie macie oliwy która mogłybyście zapalić moje serce po prostu roztrwoniłyście ta oliwę rozdając ja na prawo i lewo a w innym przypadku nie chce byc tylko reproduktorem i opiekunem dziecka związek to sprawa duchowa i mentalna dwojga ludzi miedzy którymi taka wieź istnieje a dzióra to przepaść nie do przeskoczenia

Gość gość
A te biedne panie odrzucone, waliły drzwiami i oknami, tak? Nie chce mi się czytać tych nieudolnych językowo wywodów, ale i bez tego widzę że fantazjujesz, chłopcze. Więcej uwagi poświęć słownikowi ortograficznemu, nie tylko okładce i może wtedy ktoś będzie chciał potraktować poważniej to co piszesz.

Gość gość
odezwał się głos wołającego na puszczy !

Gość gość
Za to słownikowi ortograficznemu powiedz TAK. I to niezwłocznie. Jak brzmi wyraz "dziewice" w celowniku? Przepisz go 100 razy.

Gość gość
"dzióra" :D

Gość gość
jak mozna byc takim cwaniaczkiem-mnie wolno a kobiecie nie,to podle do kwadratu-.W takim razie kazdy kto rozprawiczy i zostawi powinien byc karany sadownie , albo dac dziewczynie wyprawke pieniezna na ale zycie, bo jej wedlug twojego rozumowania zamknal droge dla porzadnego chlopaka. Wy powinniscie tez ne szlajac sie z dziewczynami ktore szukaja zwiazku,tylko zalatwiac te sprawy w burdelu, Nie mozna byc tak dwulicowym ,okradam cie z godnosci i za to jeszcze nie szanuje- takie dziewczyny trzeba szanowac bo ulatwiaja wam zdrowe zycie sexualne bo to przeciez dla was normalka ,ciekawe co bys zrobil z hoojem czekajac na ta wymarzona -pewnie bys przetracil majatek w burdelu Wyobraz sobie ze kazda dziewczyna z ktora chodzisz nie dalaby ci az do slubu, a na pewno za pierwszym razem nie trafisz na ta jedna.To bylo by tez nie do pomysenia ,wiec nie wymagaj od innych skoro od siebie nie wymaasz.