Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tani nocleg w Krakowie na jedną noc.

Polecane posty

Gość Krzysztof

OK Apartamenty to dla mnie wręcz luksusowe miejsce na nocleg. Odświeżysz się po całym dniu i porząnie wyśpisz a następnego dnia jesteś gotowy do działania. Zachęcam.

Gość Karola

Zdecydowanie SSM czyli szkolne schronisko mlodziezowe! Fajne, schludne pokoje, czysto i niedrogo 🙂

Gość Artek

na grochowskiej i gdzies jeszcze, chyba sokolska, ma szkolne schronisko mlodziezowe kwatery. fajne warunki, niedrogo, bardzo polecam. moja ekipa jak przyjezdza z rudy do mnie to tam nocuja!

Gość Kasia

W zeszłym roku nocowliśmy w SSM na Sokolskiej jak przyjechalismy na sylwestra do krakowa. Swietna miejscowka!

Gość Adam

Ja bardzo dobrze wspominam pobyt w Schronisku Mlodzieżowym na ulicy Sokolskiej, mieszkalismy tam 3 noce na Sylwestra 2018. Fajne warunki, ceny fajne. Spoko

Gość Edyta
Dnia 5.12.2019 o 17:40, Gość Adam napisał:

Ja bardzo dobrze wspominam pobyt w Schronisku Mlodzieżowym na ulicy Sokolskiej, mieszkalismy tam 3 noce na Sylwestra 2018. Fajne warunki, ceny fajne. Spoko

Ja mam podobne doświadczenia z tym schroniskiem. Miło i przyjemnie a przy okazji niedrogo

Gość Bożena

Dla mnie i mojej rodziny najlepsze warunki do noclegu były w OK Apartaments. Jest się gdzie umyć i wygodnie wyspać, polecam każdemu, kto planuje chociażby krótki wypad do Krakowa. 

Jak chcesz zanocować tanio i żeby było blisko centrum to polecam OK Apartaments. Jeżeli raz przyjedziesz z pewnością wrócisz wielokrotnie. Ze mną też tak było.