Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mezczyzn psychologiczne

Polecane posty

Gość gość

Pomagacie obcej kobiecie, np. wymienic kolo czy jakas inna awaria na drodze.Ktorej sytuacji wolicie doswiadczyc A.kobieta jest piekna, seksowna, trendy ubrana i ma wypasione auto.Nie powie wam nawet dziekuje i uslyszycie jak gada przez telefon "byly problemy, ale jakis frajer sie zatrzymal, pogrzebal w aucie i teraz ruszam dalej B.kobieta brzydka (ale nie jakis brudas, po prostu nieladna), skromnie ubrana, auto dziadowskie.Podziekuje, usmiechnie sie i powie ze jestes wspanialym, kulturalnym czlowiekiem, teraz na swiecie malo takich prawdziwych mezczyzn (ale bez podrywu, po prostu jest mila i wdzieczna za pomoc)

Gość gość
Ja bym wolał tak: Jade sobie i widzę że stoi sobie kobieta w czerwonym ferrari i złapała gumę. Wygląda jak pamela anderson, pogoda to skwar upalny a ona ubrana w obcisłe shorty i t shirt z dekoltem który odsłania jej sztuczny biust. Puszyste włosy. OK, zatrzymałem się wymieniam koło, w ramach rekompensaty lodzik na miejscu. Później zostawiamy to ferrari i wsiadamy do mojego lambo na cały dzień do hotelu jedziemy na ostre rżnięcie w DOOOPE!!!

Gość gaajowy
jak ładna i ma wypasione auto to stać ją na wezwanie serwisu. A jeśli kobieta jest skromniej ubrana i jeździ gratem, to jej należy pomagać bo jej się nie przelewa. Wygląd niema tu nic do rzeczy.

Gość gość
Pomagam ludziom miłym niezależnie od płci czy wyglądu, dlatego pomógłbym milej kobiecie a chamkę zignorował nawet jakby wyglądała jak z p****la. Nie jestem masochista nie kręcą mnie chamskie ślicznotki przekonane ze mogą miec każdego. Nie mogą.

Ja nie będę komentował ale wybieram opcję B, przynajmniej będzie miło i zostanie dobry smak....:-)

Gość gość
a ja sie spodziewalam ze wiekszosc woli spotkanie z piekna lala, nawet jak by byla chamska.czytalam ze gdzies robili tego typu badanie (chyba w USA)i wieksza czesc byla tak pod wrazeniem slicznotki, ze to dla nich byl zaszczyt pomoc jej, nawet za cene bycia pogarliwie potraktowanym

Gość gość
W Usa sa sami debile i duzo chamow wiec wynik mnie nie dziwi. A ja wybralbym pomoc tej sympatycznej i usmiechnietej potrafiacej docenic faceta. My faceci chcemy byc docenieni dlatego damska uroda nie wystarczy. Przy kobiecie muszę czuć sie męsko na mnie osobiście nie działa sama uroda jesli zachowanie laski jest odpychające.