Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aktualizacja windowsa do 10 warto?

Polecane posty

Gość gość

Zapytanie kieruje do osob, ktore zaktualizowaly windowsa do 10. kusi mnie, ze darmowy, ale nie wiem czy warto? Jest bardziej funkcjonalny niz 7 czy 8? poprosze o powazne odpowiedzi

Gość gość
mniej więcej taki sam tylko bardzo rozbudowany. ale część starych programów na nim nie działa a więc chyba trzeba jeszcze poczekać trochę

Gość gość
Ja również polecam się wstrzymać i poczekać przynajmniej do października bo wtedy ma wyjść jakaś duża aktualizacja. obecnie może nie wszystko działać, ja np miałem problem z kartą WIFI, nie dało się zainstalować sterowników które działały na W7 Druga sprawa to te automatyczne aktualizacje których nie można wyłączyć ani wybrać co się chce aktualizować.

Gość gość
nie warto, Windows 10 to jeden wielki szpieg i inwigilacja, radze korzystac z windowsa 7 tak dlugo jak mozesz :) windows 8 to juz w ogole kompletne gowno

Gość agatka43
To niech Cie nie kusi ze darmowy, bo darmowy jest przez rok. Potem bedzie trzeba zaplacic i to nie wiadomo ile kasy. A nie rozni sie jakos bardzo od 8. Ja poczytalam o wszystkim i w koncu sie zdecydowalam na kupno OEMowej wersji 8. dalam 200 zl, wiec duzo taniej niz w sklepie. jak sie zastanawiasz miedzy 8 a 10 to lepiej kup 8. tu masz link do tego OEMa ktorego ja kupilam http://www.kluczsystem-sklep.pl/httpwwwkluczsystem-skleppl-p-1.html

Gość wenecjusz898
nie warto, lepiej zachowac win 7 a jesli masz pirata to kupic oryginalny klucz np z klucz system.

Gość fenix755
A ja uwazam ze warto kupic po prostu winde 10, ale fakt, klucz system sprzedaje fajne kluczyki i tam bym polecal kupowac.

Mam zrobiony obraz systemu z Win7 i jak teraz uakyualnie to 10tki i 10tka bedzie do kitu, to wejdzie mi spowrotem Win 7 z obrazu?

Gość gość
Tak.

Gość urrgentstyle
Jesli nie nadpiszesz tego obrazu nowym backupem to oczywiscie ze tak. Sam kupowalem na klucz system winde 10 i mi sie srednio podoba wiec pewnie też sobie zrobie downgrade.