Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Jakie meki, jakie bole ? (2)

Polecane posty

Nie wiem, kto sie tutaj produkuje, ale ja znowu powiem prosta prawde: Jak facetowi k***s stoi, to nie mysli nad logicznymi wyjasnieniami, nad gramatyka, czy cieta odpowiedzia! Facet wtedy mysli o seksie, o przyjemnosci, nie o definicji.... No chyba, ze ja naprawde dziwna jestem, skoro tak sie przy mnie faceci zachowuja...

Gość gość
I znowu inwektywy zamiast argumentów, biedny czeski :D

Gość gość
"zbili" cię głównie tym baranie, ewidentnie pokazując, że jesteś w mniejszości ze swoim podejściem. nawet faceci wielokrotnie na twoich tematach przyznawali się, ze nie mają aż takiego parcia na seks jak ty i ciągłej ochoty oraz do tego, że i im zdarzyło się odmówić kobietom - i dla normalnych, kochających się ludzi w związkach to naturalna sytuacja w której nie widzą nic dziwnego czy złego. to ty masz dziwne i mocno mniejszościowe podejście. i jak napisał wcześniejszy gość - spotykając się z kimś powinieneś informować już na początku, że nie przyjmujesz odmowy.

Gość gość
"Swoje porady zachowaj dla kumpli, tych spod budki z piwem. " oho, prawda boli :)

Gość gość
Nocna no bardzo dziwna, ale jak to się ma do tematu ? :) @ 11:40 Nieuważny jesteś :p @ Res Ileż ty masz osobowości sama się już pogubiłam :) R

..." WILK_1946 dziś @gość wczoraj Bo olewanie waznych potrzeb ukochanej osoby a takimi sa jej potrzeby seksualne jest dowodem na brak milosciusmiech.gif" Wilku, no i o ten fragment, "brak miłości", to już dawno z reskatorem było wyjaśnione i nie wiem dlaczego ciągle wierci to samo ...kiedy ludzie się kochają nie ma problemów z robieniem przyjemnośc***artnerowi, ale też partner nie widzi problemu że akurat tu i teraz partnerka nie ma nastroju. Nie ma problemu nadmiaru czy braku seksu kiedy ludzie się kochają ...dogadują się. Problemem jest brak seksu kiedy robi się to permanentne i o ile nie ma podstaw medycznych świadczy raczej o wygaśnięciu uczucia, czy też coś w tym sexie jest nie tak ze kobieta nie chce ...nagabywanie jedynie pogarsza sprawę. Jeżeli komuś to nie odpowiada powinien się rozstać i tyle ...

Gość gość
palantem to jesteś tutaj tylko ty i to z wyjątkowo ciasnym rozumkiem, napisali ci wyraźnie jak, po co i dlaczego, a ty dalej wolisz udawać, ze tego nie widzisz czy nie rozumiesz, czyli właśnie rżnąć głupa brak ci coraz częściej rzetelnych argumentów, więc wyjeżdżasz z inwektywami lub głupimi wycieczkami osobistymi pokazujesz jedynie swój fanatyzm, oszołomstwo i nic więcej świętą rację miał ten gość, który kiedyś nazwał cię "lewackim moherem" faktycznie - mentalność, zaciętość i nie przyjmowanie do siebie argumentów rozmówców, godne rasowego mohera :)

Gość gość
"Wilk nie pie**ol. Czasem ma się zaj**istego doła, albo dowiadujesz się, że masz raka i trawisz to w sobie. Nie wiem, ukochana drużyna przegrywa majstra w ostatniej minucie. Jest mnóstwo sytuacji, w których nie masz ochoty na dymanie. Nawet zwierzęta nie zawsze to robią. Nie chciałbym być twoją partnerką, ani nie chciałbym mieć takiej partnerki z napastliwą cipą. Macie podejście jak w epoce kamienia łupanego." x Każdy normalny człowiek to rozumie, ale imbecylowi nie przetłumaczysz. "napastliwa cipa" - piękne określenie :D Ja również nie chciałabym faceta z napastliwym kutasem :) I na szczęście nigdy takowego nie miałam ;)

Gość gość
k***s jak k***s gorzej jak k***s przejmuje dowodzenie nad ciałem, mentalnością i całą resztą. Jak mu przestanie stawać to on chyba się powiesi- starci sens swojego życia

Gość gość
", to już dawno z reskatorem było wyjaśnione i nie wiem dlaczego ciągle wierci to samo" bo to skretyniały oszołom, można powtarzać i 1000 razy to samo, a do debila i tak nie dotrze. chociaż możliwe, że to wyjątkowo uparty prowokator. i chyba coraz bardziej zaczynam w to wierzyć widząc, że jak poj/ebany wałkuje wciąż jedno i to samo. nudne są już te dyskusje, następnym razem proponuję całkiem ignorować jego tematy i nie odpisywać, może troll się w końcu znudzi.

Wilku, Reskator ...jeżeli kobieta mówi że kocha a unika seksu to: 1 - kłamie że kocha 2 - kocha faceta ale sex z jakichś powodów nie sprawia jej przyjemności a ciągle nagabywanie doprowadza że zamiast kochać zaczyna nienawidzić, 3 - nigdy nie kochała, nigdy sex z nim nie sprawiał jej przyjemności a jest z nim dla wygody i z jakichś powodów ulało jej się udawanie jaka to dla niej frajda 4 - kocha ale sex nigdy nie był dla niej czymś ważnym i przeliczyła się sądząc że da rade udawać że sex ją cieszy tymczasem zaczął ją obrzydzać .... ...takich wariantów można by mnożyć, to jak to zwykle z ludźmi bywa jest bardzo skomplikowane, wiąże się z predyspozycjami psychicznymi, osobowością ... to nie fizyka, gadanie a co ja kosztuje zrobienie dobrze facetowi mimo ze ona nie ma ochoty ---to cholerne uproszczenie, sprowadzenie sprawy do fizjologi, w końcu się nie wymydli ...a przecież nie o to chodzi, chodzi o to co dzieje się w głowie ...

Gość gość
Hmm...a ja się zastanawiam czy czytam ten sam tekst co reszta czy mi się tylko tak wydaje :) :) :) R

Gość gość
"Jak mu przestanie stawać to on chyba się powiesi- starci sens swojego życia" Cóż, jak to powtarza Kor/win: "jednego idioty mniej, selekcja naturalna musi być" ;)

Gość gość
matu, piszesz dobrze, ale naprawdę szkoda twojego czasu na próby przetłumaczenia czegokolwiek temu ograniczonemu, zakochanemu w swoim nachalnym kootasie, cepowi

Gość gość
Czemu jestem nieuważny Ratowniczko? :)

Gość gość
@ matuzalem0325 Pkt 1 - prawda, kolejne 2,3,4 - to tylko potwierdzenie "teorii spiskowej Resa", ze kobiety maja swoje ukryte cele udając pociąg seksualny do mężczyzny a zasadniczym jest ślub i posiadanie potomstwa. I to jest "coś" z czym Autor postanowił walczyć a nie ilośc zaliczonych x. Jeżeli twój temperament nie współgra z partnerem nie wiąż się z nim w innym wypadku oszukujesz siebie i jego...przynajmniej ja to tak rozumiem przy czym mogę się mylić ;) R

Gość gość
12:31 Odp na poprzednie pytanie ;) R

Gość gość
Coś mi mówi że lubisz ostry seks. Mam rację? :p

R - nieuczciwość taką uświadomiona zakłada jedynie punkt 3 - i może się zgadza z założeniami reskatora, nadal jednak wg mnie nie uzasadnia jego tezy o zgodzie na robienie bokami :)

Gość gość
niw wierzę że z kimś tak ograniczonym jak res- kobieta wytrzymała 20 lat. No chyba że wziąłm sobie jakąs zahukaną Ukrainke bez kasy i rodziny

Gość gość
Czeski ma chyba jakieś przykre doświadczenia z księżmi, pewnie go w szafie zamykali :D Przysięgą małżeńska Reska sprzed 20 lat "i że cię będę posuwał tak często jak tylko będę miał na to ochotę" :D

Reskator - zgadzam się z Tobą że jesteś przewrotny i wredny, możesz się na to powoływać :) ...jak i na to że bywają przypadki że kobiety wiążą się z kimś dla wygody a nie z miłości z czego wynikają problemy z seksem, ...no i kilka przypadków uzgodniliśmy :) ..."to ustalilem z moja zona dobrze przed slubem" - no i dobrze i to jest ten jeden z uzgodnionych przypadków, i żona wie ze jeżeli będzie się migała, to masz zgodę na jedzenie poza domem :) ...nie znam jednak chyba pary która by takie rzeczy na zimno ustalała przed ślubem, mam nadzieję że nie spisaliście tego w formie jakiejś intercyzy :)

Gość gość
"kolejne 2,3,4 - to tylko potwierdzenie "teorii spiskowej Resa" x tak, tak, bo to, że kobiety z natury nie (nie zawsze) łączą seksu z miłością to ich "teoria spiskowa" :D to biologia i tyle. a tego typu gadki to obwinianie jednej płci o jej naturę. równie dobrze ja mogłabym stwierdzić, że faceci "oszukują" mówiąc, że kochają podczas gdy bardziej niż kobietom chodzi im o seks i/lub nadal oglądają się za innymi. słabe pożądanie nie wyklucza miłości w przypadku kobiet (przynajmniej części). są kobiety dla których najważniejsze jest poczucie bezpieczeństwa, zaufanie i ogólna sfera emocjonalna. do seksu nie przywiązują większej wagi. po prostu jest pewna różnica w podejściu do miłości u obu płci, a czego ograniczeni ludzie pokroju autora nie potrafią zrozumieć ważne tylko tyle żeby znaleźć kogoś kto będzie do nas pasował, a nie żałośnie tupać nóżką dlatego, że inni mają odmienne podejście :)

Gość gość
"Ale od tej pory nie odpowiadam na zadne wpisy zawierajace wyzwiska, inwektywy , wycieczki osobiste, bezpodstawne insynuacje i porady ktorych nie potrzebuje. Dotyczy to wszystkich dyskusji z moim udzialem. Walcie sie palanty !" Cykoooooooooooooooor :D

...i tu się zgodzę z gościem wyżej ... i nadal będę się upierał że 2 i 4 nie zawierają żadnej kalkulacji żeby w*****ać faceta ... po prostu wynika z kiepskiej znajomości samej siebie ... nie napisałem że nie pożąda tylko, że seks nie jest dla niej najważniejszy...

Gość gość
". A, ze to sie nie miesci w glowie roznym niedajkom i prawikom ktorym do glowy nasrali czarni, to juz ich problem. " debilu, każdy c***isze, że jesteś w mniejszości, więc rozumiem, ze według ciebie w takim razie 90% ludzi w związkach to dziewice i prawiczki? :D to jest naprawdę kretyn :D

Gość gość
Res i splonelam rumieńcem skromnie spuszczając oczka :) moje ego zostało z lekka dopieszczone :D @ 13:40 "...ważne tylko tyle żeby znaleźć kogoś kto będzie do nas pasował, a nie żałośnie tupać nóżką dlatego, że inni mają odmienne podejście" X Tak, to właśnie jest najważniejsze :) żeby znaleźć kogoś kto będzie do nas pasował ...a nóżką i tupanie to już tak w ramach rekreacji :) R

...no powiem Ci reskator że jakoś nie negocjowaliśmy z zoną 30 lat temu z jaką częstotliwością się będziemy kochali i czy komuś coś w tym względzie pasuje czy nie ... i powiem ci szczerze że w tych odmętach endorfin jakoś przegapiliśmy temat. ...jakoś trudno wyobrazić sobie sytuację gdy młodzi przed ślubem pieprząc się jak króliki zaczynają dyskusję ... no wiesz Zocha pięknie jest , ale wiesz jak mi się po ślubie za rok dwa czy 30 przestaniesz wystawiać to będę Cię strzelał w rogi ile wlezie i ...żebyś potem nie miała pretensji ... a ona - pojęcia nie mając co będzie się z nią działo i jak potoczy się ich życie odpowie - ... no coś ty Zenuś do grobowej deski, kiedy, gdzie i jak będziesz miał ochotę, w przeciągu w pociągu na dragu i ile zechcesz ....

Gość gość
" ze kobiety maja swoje ukryte cele udając pociąg seksualny do mężczyzny a zasadniczym jest ślub i posiadanie potomstwa" x Po pierwsze- kobiety nie udają, tylko mają zmienne libido, są wrażliwsze na różne czynniki i bardziej podatne na jego utratę. Ich libido zależy w dużej mierze od tego jak są traktowane przez partnera. To można też odwrócić - część facetów udaje przed ślubem lepszych i milszych niż są, a po ślubie wychodzi z nich chamstwo, prostactwo i lenistwo, więc kobiety tracą ochotę na seks. To jest dość powszechna sytuacja i często opisywana przez kobiety na kafe. Ale owszem, są też te co udają pożądanie, ale to są takie "związki" w których z góry dwie strony wiedzą, ze chodzi tylko o kasę np. związywanie się ze sponsorem albo sporo starszym nadzianym facetem. Natomiast to, że kobiety związują się z facetami w których podświadomie widzą ojca swoich przyszłych dzieci to czysta NATURA.