Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sezon na miłosc

Polecane posty

Gość gość

Nie moge uwiezyc ze sezon na miłosc tak sie skonczyl w sezonie. Jak tv puls mogł cos takiego zrobic w takim momencie ze niewiadomo czy sie pobierą. Zakochałam sie tym telenoweli bardzo Ayaz mega ciacho a oni tak nezczelnie konczą. I niewiadomo kiedy dazą drugi sezon Jestem mega wkuzona bo się od telenoweli uzalezniłam. Piękny serial piękniejsza miłosc. Nigdy nie ogladałam lepszego serialu. I trzeba trzekac cały rok i niewiadomo czy nam włacza jeszcze.

Gość gość
Ha! Tez dzis nad tym rozpaczalam! Wiesz ja ubolewalam nad tym ze bylo malo scen...milosci. Fizycznej. Na buziakach sie konczylo...

Gość gość
Wiem ja tez, jak ona nie dawała sie pocałowac Ayazowi takie ciacho i ciągle uciekała albo czoło jakaś masakra z tymi pocałunkami albo gapili sie napięcie zrobili i nic koniec brak pocałunku. Ja bym mu nie dała odejsc tak bym go całowała:):):) ze tacy mezczyzni istnieją mega mega przystojny. Koncowka mi sie nie bardzo podobała jak się pokłucili. Bardzo lubie jak Ayaz zdobywa Oyku bo wtedy jest taki słodki i pokazuje jak bardzo ją kocha a to poprostu jest piękne jak i co mowi jak bardzo ją kocha i dlaniej by zrobił by wszystko. Tak mezczyzna powinien kochac kobiete a nie jak u nas w Polsce chyba na całym swiecie jest niestety inaczej :(:(:( Jak sie oglada takie filmy ma się ochote powiedziec chłopakowi nie do slubu bo jak by kochał prawdziwie i bardzo poczekał do slubu. Piękny film mam nadzieje ze dadzą szybko sezon nowy i nie bedziemy musieli długo czekac